Stirile din ziua: 5 februarie 2015

Lui Alin Popoviciu ii pare rau de Elena Udrea, dar nu comenteaza

Deputatul Elena Udrea numără, probabil, zilele pe care le mai are de petrecut în libertate. Luni, colegii din camera inferioară a parlamentului trebuie să se pronunțe asupra solicitărilor de arestare a fostului ministru, făcută de DNA. În plin scandal, unul dintre apropiații de pe vremuri ai Elenei Udrea vrea să se distanțeze de acest subiect.

Faulturi logice

„România este condusă de cei care dețin cătușele.” N-o să vă vină să credeți cine a spus treaba asta. Nu, „maxima” de mai sus nu e ruptă din gândirea vreunui deținut politic și nu a fost spusă prin anii 50 de opozanții Anei Pauker. Tot o doamnă de fier forjat a produs și citatul de mai sus, dar mult-mult timp mai încoace, chiar zilele trecute.

Cum sa pleci in SUA sa lucrezi peste vara? Afli de la viceconsulul american, pe Facebook

Eşti student şi vrei să lucrezi la vară în SUA? Eşti interesat să călătoreşti şi să munceşti, dar şi să ai parte de o experienţă culturală şi turistică în Statele Unite? Programul Summer Work and Travel 2015 este exact ceea ce ai nevoie. Vineri poți afla răspunsuri la toate întrebările, în direct de la cel care se ocupă de acest program.

Se cauta „clienti” pentru liceul militar! Recrutarile stau sa inceapa

Biroul informare-recrutare de la Centrul Militar Zonal Timiş a început recrutarea candidaţilor pentru Colegiul Militar Liceal, profil matematică-informatică. Toți cei interesați, elevi de clasa a VIII-a și absolvenți de gimnaziu cu vârsta de până la 16 ani, sunt așteptați să facă primii pași pentru înscriere.

Grindeanu, despre Dorin Candea: Poate se gandeste sa ma dea si pe mine in judecata

Deputatul Sorin Grindeanu vrea explicații în ceea ce-l privește pe Dorin Cândea. Președintele PSD Timiș susține că nu știe nici măcar dacă acesta mai este membru de partid și ar dori să afle de ce fostul consilier județean a pornit un adevărat război în justiție împotriva presei.

Administratia Robu, reclamata din nou pentru „genocidul verde” din Balcescu si Libertatii

Mai multe asociații de protecție a mediului și peisagiști reclamă oficial masacrul la care sunt supuse spațiile verzi din marile orașe ale României. Printre acestea, și Timișoara, unde piețele Bălcescu și Libertății au fost rearanjate într-un mod care a exclus total vegetația existentă anterior reamenajării.

Si-a gasit masina distrusa de bucati cazute de pe un bloc si e unica vinovata! A parcat prea aproape!

Știați că nu aveți voie să vă parcați mașina la mai puțin de 10 metri de ferestrele blocului în care locuiți? Dacă o faceți, sunteți de vină 100% în cazul în care autoturismul vă este făcut zob de bucăți căzute de pe fațada imobilului! I s-a întâmplat unei tinere care a pățit-o anul trecut și care a aflat, de la poliție și parchet, că singura responsabilă este chiar ea.

Iohannis a dat cu „interesul national” in capul „generalului” Oprea

Întrebat la un moment dat care este doctrina UNPR, generalul făcut la apelul chiloților, Gabriel Oprea, a bolborosit, clipind des din ochi: „Ăă…, doctrina noastră, ăă… e simplă. Doctrina noastră ăăă…. este interesul național”. De atunci, „interesul național” al lui Oprea a intrat în anecdotică.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Rusu Șirianu, Vadu Călugăreni, Bd. Constantin Brâncoveanu, Snagov, Macedonski (p), orele 9 – 17; Moșnița Nouă (p), Criciova, Grabați (ferma 4 Smithfield, SP ANIF), orele 9 – 17; Stamora Română, Otvești, Berini, Cerna, orele 8 -18.

Top