Stirile din ziua: 21 februarie 2015

Sfaturi despre cariera de la Monica Tatoiu

Sfaturi despre cariera de la Monica Tatoiu

Studenții de la Universitatea de Vest sunt așteptați la o conferință de la care pot afla cum pot face primii pași pentru a-și construi de la bun început o carieră durabilă. Le vor vorbi despre ce înseamnă asta Monica Tatoiu, Anton Anton și Vlad Icleanu.

Deputatul PSD Catalin Tiuch, despre primarul Robu: E obsedat de bani

Parlamentul a încercat să crească veniturile primarilor și viceprimarilor, dar s-a lovit de refuzul acestora, care s-au declarat solidari cu funcționarii ale căror salarii sunt, în continuare, foarte mici. Asta susține deputatul Cătălin Tiuch, vicepreședinte PSD Timiș, care răspunde primarului Nicolae Robu, pe care îl acuză că are o singură obsesie.

Esti voluntar, primesti credite la facultate

Dacă ești student și ești voluntar, Universitatea de Vest din Timișoara te răsplătește! Este vorba de una dintre inițiativele OSUT, prin care studenții primesc credite, dacă se implică în activități de voluntariat. Tinerii care au făcut acest lucru în primul semestru al anului universitar 2014/2015 pot beneficia deja de această facilitate.

„Exitul” de Timisoara ar putea fi organizat in poligonul de la Padurea Verde

Cel mai nou festival programat în această vară la Timișoara, „puiul” Exitului de la Novi Sad, își caută… casă. Organizatorii sârbi și autoritățile locale analizează diverse locuri în care ar putea să se țină evenimentul. Varianta Muzeul Satului Bănățean a căzut, dar a fost găsită o altă soluție, în aceeași zonă. Decizia finală urmează să fie luată în scurt timp.

Primaria pune totemuri de semnalizare a siturilor istorice cu 1.300 de euro bucata!

Primăria a amplasat, în Fabric, primele patru totemuri care semnalizează clădiri istorice în Timișoara. E vorba de patru table trilingve, fiecare la un preț de aproape… 6.000 de lei! Până la sfârșitul anului, în oraș vor fi montate încă opt astfel totemuri. Între timp, clădirile istorice se degradează pe zi ce trece.

Top