Stirile din ziua: 20 februarie 2015

Un politist de la Jimbolia a refuzat 200 de euro spaga

Un politist de la Jimbolia a refuzat 200 de euro spaga

A încălcat regulile de circulație și a crezut că scapă dacă reușește să cadă la mica înțelegere cu un polițist. Omul legii a sesizat însă ofițerii Anticorupție, astfel că s-a realizat un flagrant. Suma în discuție: 200 de euro.

vladimir cârpaci

„Pipi” Carpaci vrea peste 220.000 de euro de la primarie, dupa ce a scos in strada o sectie a spitalului de copii

Primăria Timișoara se judecă în continuare cu Vladimir Cârpaci, după evacuarea clădirii în care a funcționat Secția de pneumologie a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”. Proprietarul de etnie romă care a scos în stradă unitatea sanitară cere să i se plătească peste 220.000 de euro chirie.

Impas pentru parcare: UVT nu vrea Primaria Veche, primaria nu da Colegiul „Ungureanu”

Universitatea de Vest nu este interesată de Primăria Veche, dar este dispusă totuși la un schimb de proprietăți cu primăria, care vrea popota de pe strada Oituz. Negocierile continuă, însă primarul Nicolae Robu spune că este exclusă cedarea Grupului Școlar „Emanuil Ungureanu”, pe care l-ar fi vrut rectorul Marilen Pirtea.

Problemele din PNL Timis pot fi depasite datorita… prieteniei!

PNL Timiș și-a stabilit structura de conducere la nivel județean, dar greul nu s-a terminat. Fuziunea trebuie să fie încheiată până la 31 martie, indiferent de eventualele supărări și frecușuri între vechii liberali și foști „portocalii”. Copreședinții Nicolae Robu și Dan Popa se declară mulțumiți momentan de felul în care merg lucrurile în filială.

Comerciantii se pot inscrie pentru casutele de la Targul de Pasti

Cea de-a opta ediție a Târgului de Paști se va desfășura în perioada 27 martie – 16 aprilie. Cei interesați să ocupe căsuțele puse la dispoziție de primărie pot să-și depună solicitările până în 6 martie. Primăria va monta din nou cuiburi de iepurași, deși experiența de anul trecut n-a fost una fericită.

Robu: Primarul Timisoarei ar trebui sa aiba un salariu de 4.000-5.000 de euro!

Primarul Nicolae Robu le dă dreptate sindicaliștilor din administrația publică, nemulțumiți de salariile foarte mici pe care le primesc. Edilul este, la rândul lui, nemulțumit de veniturile pe care le încasează la primărie, despre care spune că reprezintă salariul de încadrare pentru unii dintre studenții săi. Robu a calculat cam cu cât ar trebui să fie remunerat.

O lume in trei minute: se cauta cele mai bune filme… foarte scurte!

Cele mai bune filme foarte scurte românești vor fi prezentate și premiate în luna iunie, la tradiționalul festival Très Courts, organizat de Institutul Francez. Vă puteți număra și voi printre câștigători, cu o singură condiție: să vă înscrieți în festival. Acum puteți face acest lucru.

aquatim

Apa rece oprita, din cauza de avarii

Aquatim anunță că, pentru remedierea unor avarii, întrerupe, vineri, furnizarea apei reci pe străzile Posada, Rusu Șirianu (inclusiv punctul termic de la interrsecția străzilor Hebe/Rusu Șirianu), Hebe, Bobâlna, Țepeș Vodă, Vălișoara, Flacăra, Luncani, Nicolae Ursu, Aleea Viilor și în Giarmata Vii. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele

Primarul din Ohaba Lunga, banuit de delapidare

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au făcut, vineri dimineață, percheziții la Primăria Ohaba Lungă. Acțiunea îl vizează pe primarul Ion Lăzărescu și pe doi consilieri locali, suspectați de fals, uz de fals şi delapidare. Anchetatorii susțin că, în 2014, cei trei ar fi întocmit documente contabile cu date nereale şi ar fi

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Moise Doboșan, Livezilor, Tibrului, Agricultorilor, O. Balea, Mircea cel Bătrân, Ruderia, Tazlău, Bruxelles, Pelinului, G. Stephenson, Rarău, Donici, Anvers, Ciocârliei, Homorod, Pictor Aman, C. A. Rosetti, Madona, Vadul Crișului, Tacit, Dunărea (p), Calea Bogdăneștilor (p), orele 9 – 17, str. A. Demetriade, orele

Top