Stirile din ziua: 27 februarie 2015

Mesaj pentru Robu din Germania: Faceti metrou si lumea o sa va tina minte drept unul dintre cei mai mari primari!

Mesaj pentru Robu din Germania: Faceti metrou si lumea o sa va tina minte drept unul dintre cei mai mari primari!

Un timișorean stabilit în Leipzig îi oferă gratuit primarului Timișoarei sfaturi despre… metrou. Omul i-a trimis edilului o scrisoare în care îl laudă pentru ideea de a muta liniile de tren în subteran și spune că, în orașul în care locuiește, unde a fost deschisă recent o linie de metrou, lumea este mai mult decât încântată.

Cum l-a gasit Ghita Ciobanu total neserios pe Sorin Grindeanu

Distinșii parlamentari pregătesc o nouă surpriză românilor. Una mare, mare de tot. Cică, noi toți, din buzunarele noastre, să le sponsorizăm campaniile electorale. Da, ați citit bine, nu vă faceți cruce! Cică așa s-ar stopa finanțarea la negru a campaniilor electorale.

In sfarsit, Parcul Padurice intra in lucru: la anul, va avea lac cu nuferi si skateparc

Parcul Pădurice va intra, probabil încă de săptămâna viitoare, în reabilitare. În următoarele 12 luni, el se va transforma într-o oază de verdeață cu două lacuri, traseu pentru biciclete și echipamente de fitness. Lucrarea este promisă de anul trecut de primarul Nicolae Robu, iar acum PMT a semnat contractul de execuție.

Masina a „Ingerilor Galbeni”, incendiata intr-o parcare

Patronul firmei de ridicări auto „Îngerii Galbeni” s-a ales cu o pagubă serioasă în buget. Una dintre mașinile sale a fost incendiată în noaptea de joi spre vineri. Vehiculul necesită o vizită extinsă la service și nu are asigurare CASCO. În ultimii ani, „Îngerii Galbeni” au fost implicați în mai multe scandaluri.

Suma de start pe 2015 pentru ACS Poli: sapte milioane de lei

3.2 milioane de euro va aloca, în acest an, Primăria Timișoara pentru susținerea echipelor de baschet, fotbal, handbal și rugby. Aproape jumătate va merge, așa cum s-a întâmplat și în ultimii ani, către ACS Poli, „copilul de suflet” al primarului Nicolae Robu. Suma este oricum orientativă, pentru că, până în decembrie, va mai fi cel puțin o suplimentare. Așa a fost și în 2014.

Bascalios cu Robu, Ponta jigneste, de fapt, si Timisoara

În deschiderea ultimei ședințe de guvern, desfășurată miercuri, primul ministru Victor Ponta a făcut o aroganță maximă la adresa primarului Timișoarei, Nicolae Robu. „Mai e un primar buclucaș care face metrou. Eu mi-aș dori, Daciana cred că s-ar bucura. Dar până face el metrou, să facem centuri și autostrăzi și toate celelalte”, a glăsuit, hodoronc-tronc, premierul.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. P. Râmneanțu, Siret (p), T. Lalescu (p), Stadion (p), Oltul, Protopop George Dragomir (p), V.Babeș (p), Bisericii, Înfrățirii, Magnoliei (p), Intrarea Rozelor, Icoanei, Izlaz, Uberland, orele 9 – 17; Moșnița Nouă (p), Ghiroda – str. Câmpiei nr. 14), Făget – str. Ștefan cel

Top