Stirile din ziua: 28 februarie 2015

Fir intins pentru pescari, la Fishing & Camping Expo Vest / FOTO

Fir intins pentru pescari, la Fishing & Camping Expo Vest / FOTO

Pasionații de pescuit mai au la dispoziție o zi pentru a vizita expoziția Fishing & Camping Expo Vest, deschisă, pentru al doilea an la rând, în Giroc. Ei vor găsi aici tot ce au nevoie pentru a pleca liniștiți să prindă cei mai mari pești.

Francisc Halasz, la sefia UDMR Timis pentru cel putin inca trei ani

UDMR Timiș și-a ales liderul pentru următorii trei ani. La șefia partidului a rămas Francisc Halasz, care ocupă funcția de nu mai puțin de 15 ani. Acesta a declarat că, în momentul de față, prioritatea organizației este să aibă un rezultat bun la alegerile locale din 2016. UDMR Timiș vrea să revină în CJ și CL Timișoara.

Bogdan Herzog, la intalnire cu Dughin, ideologul lui Putin

În timp ce la Moscova, opozantul rus Boris Nemțov era ucis în plină stradă, la București, admiratorii din România ai lui Vladimir Putin s-au întâlnit la un simpozion. De la colocviul Mișcării euroasiatice, organizație condusă de Aleksandr Dughin, ideologul „țarului” de la Kremlin, n-a lipsit consilierul local Bogdan Herzog.

In cazul centurii, Robu prefera mitingul, in loc sa bata cu pumnul in masa la Bucuresti

Cu șoseaua de centură a Timișoarei trecută în masterplan, dar retrogradată ca importanță în strategia de implementare și oricum fără finanțare, primarul Nicolae Robu nu renunță la ideea unui protest de stradă. Asta, deși adversarii politici susțin că mai bine ar merge să discute cu ministrul Transporturilor.

USL-istii Robu si Grapini

Grapini: Sa ai metrou la Timisoara e ca si cum ti-ai pune candelabru de cristal cand tu ai WC in curte

Europarlamentarul Maria Grapini a intrat și ea în corul celor care-l ironizează pe primarul Nicolae Robu din cauza metroului. A primit însă o replică usturătoare din partea edilului: dacă nu a priceput până acum care este ideea, înseamnă că are… capacitate redusă de înțelegere.

craft

CCIA Timiș, o istorie cu doua inceputuri (P)

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în 6 martie, cu începere de la ora 1, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, un eveniment dedicate „Aniversării a 25 de ani de la reluarea activității CCIAT. 165 ani de la înființare și 10 ani de la inaugurarea Centrului Regional de Afaceri Timișoara”.

Top