Stirile din ziua: 6 februarie 2015

Autocarele Zapezii, direct de la Timisoara spre Muntele Mic

Autocarele Zapezii, direct de la Timisoara spre Muntele Mic

Dacă aveți chef de mers la schi, dar nu aveți mașină și nici mai mult de o zi la dispoziție, acum puteți ajunge la Muntele Mic cu autocarul. Sâmbătă și duminică, „Autocarele Zăpezii” pleacă de la Timișoara și revin în aceeași seară.

Robu, doua ore cu Obama! Alaturi de 3.500 de oameni, la Micul Dejun cu Rugaciune!

Ultra-încântat! Așa se declară, pe Facebook, primarul Nicolae Robu, după ce a fost, joi, la Micul Dejun cu Rugăciune de la Casa Albă. Edilul s-a numărat printre cei 3.500 de participanți la eveniment, dar… n-a putut să facă nicio poză cu președintele Barack Obama.

Cardurile de sanatate se pot lua si de la primarii sau spitale

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate împarte de zor cardurile de sănătate la primării și la spitalele din localitățile din Timiș. Totul, pentru ca aceastea să ajungă totuși la asigurații care nu sunt înscriși la un medic de familie. Momentan, cardurile nu sunt obligatorii, dar, de la 1 mai, nu veți mai putea merge la doctor dacă nu le aveți.

Noul Cod Rutier aduce amenzi de pana la 9.600 de lei pentru soferi! Vorbitul la telefon costa cat un telefon nou!

Modificările aduse Codului Rutier și majorarea numărului de puncte acordate pentru diversele încălcări ale legii îi vor arde la buzunare pe șoferii imprudenți. Sancțiunile pentru viteză excesivă pot ajunge la 9.600 de lei, iar vorbitul la telefon fără handsfree „costă” cât un smartphone. În plus, dacă nu plătiți amenzile, puteți rămâne fără permis.

Timisorenii cu credite in valuta ies in strada duminica

Timișorenii care au credite în valută sunt așteptați duminică la un miting în Piața Operei. Grupul Clienților cu Credite în CHF organizează proteste similar în cinci orașe din țară, solicitând Guvernului, Camerei Deputaților, Băncii Naționale și băncilor comerciale convertirea în lei a creditelor în valută.

Adriean Videanu a fost eliberat, Dorin Cocos si Alina Bica raman dupa gratii

Fostul ministru PDL Adriean Videanu a fost eliberat vineri dimineață. El va fi cercetat sub control judiciar, aceasta fiind decizia definitivă şi irevocabilă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Videanu este anchetat într-un dosar disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP și a fost arestat timp de șase zile.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. C. Porumbescu, Romulus (p), Corbului, Vadu Călugăreni, Prislop, Eneas (p), Traian Vuia, orele 9 – 16; Moșnița Nouă (p), Ghiroda (Toyota, Suzuki, SC Bitea SRL, Presafe, Gaspar, Global Invest, Deriva); Cerna (p), orele 8 – 18.

Top