Stirile din ziua: 7 februarie 2015

Maria Grapini

Grapini isi promoveaza afacerile pe banii statului!

Grapini isi promoveaza afacerile pe banii statului!

Europarlamentarul Maria Grapini este un om de afaceri norocos. Firma sa, care se declară în pierdere și cu datorii, a participat, și în acest an, la cel mai important târg de produse textile din lume, fiind trimisă să reprezinte România la acest eveniment. Totul, pe cheltuiala Ministerului Economiei.

Super Clean curata canapele, tapiterii de masina, geamuri si tocarie! Totul, cu uscare rapida (P)

Canapelele pătate ori tapiţeria murdară de la maşină vor deveni istorie, geamurile și tocăria pot fi spălate mult mai simplu! Echipa Super Clean aduce la Timișoara un nou concept de curăţare, cu instrumente profesionale, soluţii importante din Anglia şi timp scurt de uscare! Apelaţi cu încredere la serviciile Super Clean: de acum înainte, petele nu mai sunt o problemă, oriunde ar fi ele.

Atelier de pictat genti, dar si roata norocului sau jazz, la un altfel de targ

Vintage și Valentine’s, plus un strop de handmade. Asta vă propun, săptămâna viitoare, fetele de la Asociația Noi Re-Creăm: un târg colorat și vesel, pentru toate pasionatele de modă. Nu ratați atelierul de pictat genți, marca Tourmaline Boutique, precum și multele surprize pregătite de organizatori.

Dupa ce a renuntat la un proiect, CJ TImis spera sa ia alti bani europeni pentru Muzeul Banatului

Consiliul Județean Timiș a pierdut 52 de milioane de lei după ce a decis să renunțe la unul dintre proiectele de reabilitare ale Castelului Huniade. Reprezentanții CJ susțin însă că Muzeul Banatului va beneficia totuși de reabilitare completă, tot din fonduri europene. Nu se știe însă când vor veni banii.

Peste 294 de milioane de euro, bugetul total general al Timisoarei! Cum se impart banii

Proiectul de buget al Timișoarei a fost finalizat și publicat pe site-ul municipalității. Până să fie aprobat, el urmează să fie discutat în comisiile CL și să fie supus unei dezbateri publice, care a fost programată miercuri, 11 februarie. Bugetul total general este de peste 294 milioane de euro, sensibil mai mic decât în 2014.

Top