Stirile din ziua: 17 februarie 2015

Cum s-a sucit Ilie Sarbu, cand vine vorba de familii penale

Cum s-a sucit Ilie Sarbu, cand vine vorba de familii penale

Senatorul de Timiș Ilie Sârbu refuză să comenteze dosarul în care sunt implicați familia și bunul prieten al lui Victor Ponta, descoperind că în România există „prezumția de nevinovăție”. În schimb, anul trecut, cerea plin de mânie demisia lui Traian Băsescu, după ce fratele și ginerele acestuia au fost implicați în dosare penale.

Se cauta chiriasi pentru Incuboxx! Chirii sub pretul pietei si tot felul de facilitati pentru IT-isti

Centrul Incuboxx al Primăriei Timişoara, inaugurat în aprilie 2014, dar gol și în prezent, caută chiriași. A început, în sfârșit, sesiunea de depunere a solicitărilor pentru închirierea celor aproximativ 50 de spații disponibile. Incuboxx a costat patru milioane de euro.

Se deschide inca un santier: pana la finele anului, strada Podeanu va avea patru benzi

Extinderea la patru benzi a străzii Podeanu, promisă de anul trecut, a ajuns într-o nouă fază. În următoarele două zile va fi publicat pe SEAP anunțul de licitație, lucrările urmând să înceapă în primăvară. Primarul Nicolae Robu spune că șantierul se va termina în acest an.

Grup infractional organizat: deputatul Sebastian Ghita si alti lideri PSD, in dosarul familiei Ponta

Surpriză la sediul DNA Ploiești, unde a fost adus cu mandat deputatul Sebastian Ghiță, unul dintre cei mai buni prieteni ai premierului Victor Ponta. Patronul RTV a fost audiat în dosarul firmei familiei lui Victor Ponta, pe numele lui fiind începută urmărirea penală. UPDATE: Cumnatul lui Victor Ponta a fost reținut.

Patru noi cursuri de formare in turism, prin proiectul „Patrimoniul Viu”

Proiectul „Patrimoniul Viu”, care urmărește dezvoltarea turismului în zona Banatului și a Banatului Sârbesc, continuă și în acest an. În perioada următoare vor avea loc patru cursuri care le vor oferi participanților informații despre cultura și patrimoniul bănățean, dar și despre valorificarea acestora.

Perchezitii la firma cumnatului lui Ponta, intr-un dosar de frauda din fonduri europene

Procurorii DNA Ploieşti au făcut, marți, 14 percheziții în București și Ploiești la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane, într-un dosar privind corupţie şi fraudă cu fonduri UE. Una dintre aceste percheziții are loc la Exfin SRL, firmă din „portofoliul” familiei lui Victor Ponta.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Herculane (p), E. Zola (p), orele 9 – 16, str. Muzicescu (p), Hărniciei (p), Calea Șagului (p), orele 9 – 12; Săcălaz (p), orele 9 – 16; Hitiaș (p), Grabați (ferma 4, SP ANIF), orele 8 – 16.

Top