Stirile din ziua: 13 februarie 2015

SF de 100.000 de lei pentru aqua park in Timisoara! La Dudestii Noi exista si proiect, si teren

SF de 100.000 de lei pentru aqua park in Timisoara! La Dudestii Noi exista si proiect, si teren

Consilierii locali au aprobat, vineri, 100.000 de lei pentru realizarea unui studiu de fezabilitate care să stabilească unde s-ar putea face, în Timișoara, un aqua park. Asta, deși Nicolae Robu vrea parteneriat cu Primăria Dudeștii Noi, care are un proiect gata de pus în practică. Banii vor fi luați de la întreținerea străzilor.

Cum blestemul europarlamentarelor l-a ajuns din urma pe Robu

Așadar „noii liberali” din Timiș și-au fixat conducerea pentru următorii doi ani. Foștii PDL-iști și-au tăiat partea leului, iar în noul Comitet Executiv se vor regăsi 19 dintre ei, în timp ce vechii liberali „contribuie” cu 15 oameni. Mai mult, secretarul general va fi dat de fostul PDL, la care se adaugă chiar și purtătorul de cuvânt.

Ce trebuie sa faceti daca vreti sa vindeti martisoare! In Piata Operei e obligatoriu buletin de Timisoara

Comercianții de mărțișoare sunt așteptați, de luni, să depună la primărie cereri de autorizaţii. Mărțișoarele și alte produse specifice începutului de primăvară vor putea fi vândute în perioada 23 februarie – 2 martie, în spaţii special destinate. Pentru Piața Operei există câteva condiții suplimentare.

Observatorul Astronomic e in paragina, primaria n-are ce face / FOTO

Întins pe o suprafață de peste două hectare, nu foarte departe de centrul Timișoarei, Observatorul Astronomic a fost „reclamat” la primărie de consilierul local PSD Romanița Jumanca. Nemulțumită de starea în care se află obiectivul, aceasta a vrut să știe ce face municipalitatea pentru a îndrepta situația. Terenul și clădirea sunt ale Academiei Române, care nu se îngrijește însă de ele.

apa calda

Fara apa calda in zona centrala

Colterm anunță că, în vederea finalizării unor lucrări de investiții, va întrerupe vineri, între orele 9 și 15, furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 22A. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Doicești, Eugeniu de Savoya, G. Coșbuc, M. Corvin, Mercy, Oituz, P. Chinezu, Palanca, Rodnei, V. Goldiș și

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara -str. Parcului, Cerna, Viorelelor, Magnoliei (p), Bisericii, Înfrățirii, Bd. Constantin Brâncoveanu (p), Rusu Șirianu (p), Snagov, A. Macedonski (p), orele 9 – 17; Moșnița Nouă (p), orele 9 – 17; Silagiu (p), orele 8 – 16; Uivar (p), orele 10 – 15.

Top