Stirile din ziua: 4 februarie 2015

Liceele „Coanda” si „Leonida” nu mai fuzioneaza in 2015! ISJ Timis va reevalua situatia

După ce s-au trezit cu profesorii peste ei, reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș au decis să amâne fuziunea dintre Colegiul Tehnic „Henri Coandă” și Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”. Asta, deși o dădeau ca 100% sigură acum mai puțin de o săptămână. Între timp, s-a ajuns la concluzia că situația trebuie analizată mai în detaliu.

Atelier de film de la Pelicula Culturala, pentru pasionatii de imagine

Pelicula Culturală organizează, în ultimele două weekenduri din luna aprilie, un atelier de film. Dacă vă simiți atrași de camera de filmat, este exact de ce aveați nevoie. În plus, veți învăța să vă „spuneți” poveștile de la trei oameni care mănâncă… film pe pâine.

Drumul de la Ghiroda la aeroport va fi extins, teoretic in acest an

Drumul de la sensul giratoriu din Ghiroda spre aeroport urmează să fie extins la patru benzi. Lucrările ar trebui să înceapă chiar în acest an, dar în momentul de față încă se lucrează la documentația proiectului. Există unele probleme cu terenurile de lângă șosea, însă cei de la CJ spun că situația este sub control.

Super-oferta de la Primaria Timisoara: 10 milioane de euro pe an pentru spatii verzi!

Aproape 42 de milioane de euro, în patru ani – atât este dispusă să plătească Primăria Timișoara, pentru întreținerea spațiilor verzi. Anunțul a fost publicat pe SEAP la începutul săptămânii. Parcurile și zonele verzi din orașul de pe Bega au fost lăsate de izbeliște din toamna anului trecut. În prezent, Horticultura face lucrări de întreținere doar în zona centrală.

Baile Neptun sunt de vanzare! Primaria nu e interesata de cumparare

1.310 euro/metru pătrat. Atât solicită Gianina Tuducan pentru parterul clădirii Băilor Neptun. În total, 450.000 de euro. Întrucât spațiul „nu prezintă interes” pentru PMT și nici bugetul local nu este aprobat, Consiliul Local Timișoara va renunța la exercitarea dreptului de preemțiune asupra imobilului monument istoric.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unei avarii apărute la rețeaua termică, va întrerupe miercuri, între orele 11 și 15, furnizarea apei calde și a căldurii la Punctul Termic 75. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Dorobanților, I. Groza, Mătăsarilor, S. Bărnuțiu și V. Behelei.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Bogdăneștilor (p), Trifoiului, Zănoaga, A. M. Guttenbrunn, Nekrasov, Casian Munteanu, Calea Circumvalațiunii nr.14, sc. B, orele 9 – 17; Orțișoara, Criciova, orele 9 – 17; Stamora Română (p), orele 8 – 18; Lugoj – str. Livezilor (p), orele 8 – 16.

Top