Stirile din ziua: 22 martie 2015

160.000 de euro de la bugetul local, pentru strada Versului

160.000 de euro de la bugetul local, pentru strada Versului

Încă o stradă din zona Soarelui-Girocului va fi amenajată, în acest an, cu bani de la bugetul local. În ultimul plen a fost votată o rectificare de buget pentru reabilitarea străzii Versului, care, spune, primarul Nicolae Robu, arată atât de rău încât nu se pot face doar simple reparații.

Orza, impresionat la targul de adoptii: l-a luat acasa pe Amos, un caine parasit de stapanii care au emigrat

Ultima ediție a târgului de adopții canine organizat de Primăria Timișoara a adus un nou membru în familia consilierului local Adrian Orza. Amos a fost luat acasă de Orza, un mare iubitor de animale. Fostul viceprimar spune că, deși mai are doi câini, nu l-a putut lăsa la adăpost pe Amos, mai ales după ce i-a aflat povestea.

Vest Liga a debutat cu Ionel Ganea invitat special, in organizarea celor de la Juventus Colterm Timisoara

Vest Liga, cel mai important turneu fotbalistic din vestul ţării dedicat juniorilor, a debutat pe arena Colterm din Timişoara, în organizarea celor de la Juventus Colterm. Stadionul de la marginea oraşului a prins viaţă, fiind „invadat” de 400 de copii, antrenori, dar şi părinţi, aceştia din urmă luând loc în tribune.

La Michelangelo nu se stie cand reincep lucrarile, fiindca e prea frig noaptea

Vremea bună s-a instalat de câteva zile la Timișoara, însă lucrările de la pasajul subteran Michelangelo sunt încă în stand by. De vină este… prognoza meteo, care, conform primarului Nicolae Robu, nu se mai adeverește în ultima perioadă! În aceste condiții, e posibil ca traficul să nu fie redeschis până la Paște.

Top