Stirile din ziua: 3 martie 2015

Nu renunta: Robu va propune suplimentarea sumei pentru Poli!

Nu renunta: Robu va propune suplimentarea sumei pentru Poli!

PNL în formație completă în consiliul local și o demonstrație de forță în plen: asta vrea, cât de curând, primarul Nicolae Robu. El va propune suplimentarea sumei pentru ACS Poli cu… un milion de lei. Edilul denunță „boicotul” la care a fost supusă echipa de fotbal de „frustratul” Bogdan Herzog și consilierii PSD.

Suparare mare pe capul lui Robu: ACS Poli a ramas fara 1,05 milioane de lei!

ACS Poli s-a ales, în cele din urmă, cu banii tăiați! Suma alocată clubului a rămas de șapte milioane, dar 15% din aceasta va merge exclusiv către Centrul de copii și juniori. Totul, grație unui amendament al independentului Bogdan Herzog, pe care unii liberali l-au votat aiurea sau nu l-au votat defel!

Societatea Femeilor Crestin-Ortodoxe face apel catre parinti: lasati copiii sa studieze religia

Scandalul „ora de religie” este departe de a se rezolva. După ce s-au organizat dezbateri publice și s-au filmat spoturi publicitare „pro ora de religie”, a venit rândul Societății Femeilor Creștin-Ortodoxe să-și exprime opinia pe acest subiect. Reprezentantele acesteia spun că fără ora de religie copiii își vor pierde identitatea națională.

Disconfort la primarie: Bd. Rebreanu e praf, iar banii de garantie au disparut!

Termenul de garanție pentru Bd. Rebreanu expiră la finele lunii mai, este posibil ca procesul verbal să nu fie semnat, dar problema este că… primăria nu mai poate dispune de garanția de bună execuție! Banii s-au „evaporat” pur și simplu, iar primarul Nicolae Robu spune că doar organele de anchetă pot elucida acest mister.

Primaria isi cauta avocat sa se judece cu Curtea de Conturi, fiindca juristii ei sunt ingropati in dosare

Pe 9 aprilie, Primăria Timișoara are termen în procesul pe care l-a intentat Curții de Conturi, care îi impută peste 31 de milioane de lei, bani dați către societatea lui Marian Iancu, în perioada în care acesta era patronul clubului Poli. Municipalitatea caută acum… avocat care s-o reprezinte! UPDATE: Proiectul a trecut cu 15 voturi „pentru”.

„Ocupantul rus”, un clip facut parca de Bogdan Herzog / VIDEO

La numai câteva ore de la asasinarea liderului opoziției de la Moscova, Boris Nemțov, vicepreședintele Guvernului rus, Dmitri Rogozin, a postat un spot video pe pagina sa de Facebook și pe Youtube. Propagandistic și totodată mustind de ipocrizie, clipul intitulat „Ocupantul rus”, a ajuns în câteva ore viral pe Internet.

Media romaneasca, mai respirabila: se inchide „Romania Mare”

Probabil cea mai imundă publicație a ultimul sfert de veac, „România Mare”, își dă obștescul sfârșit. Anunțul a fost făcut chiar de patronul și fondatorul acesteia, Corneliu Vadim Tudor, președintele Partidului România Mare. De altfel, chiar partidul condus de Vadim își are sorgintea în această publicație.

Garajele de pe strada Uranus, evaluate la 2.000 de euro bucata! Se platesc despagubiri pentru cativa proprietari

Încă șapte proprietari de garaje vor primi bani de la primărie pentru că sunt de acord să renunțe la construcții. Acestea sunt situate pe strada Uranus, pe latura de est a parcului Pădurice, și au fost evaluate la 2.000 de euro bucata. Zona a fost declarată de interes public și ar urma să fie demolate nu mai puțin de 23 de garaje.

Dupa un an, s-a reparat Podul Decebal! Podul Traian asteapta piatra de la Simeria

Podurile Traian și Decebal au împărțit, până de curând, titlul neoficial de „poduri cu găuri în parapeți, lăsate de izbeliște de primărie”. În cazul celui de-al doilea, problema a fost reparată după mai bine de un an. Podul Traian încă așteaptă, dar e la fel de adevărat că gaura datează numai de vreo cinci luni…

Schimbare la ISCTR Timis: Marcel Fonta in locul lui Catalin Stoian

Susținut de UNPR, Marcel Fonta a fost numit în urmă cu câteva zile șef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Timiș. Această instituție, considerată foarte bănoasă, are reprezentare regională, controlând traficul rutier pe patru județe: Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și bineînțeles Timiș.

Fotografii de suflet, pentru o actiune de suflet: strangere de fonduri pentru Clinica Nera

60 de fotografii, mai mulți artiști și un singur scop – strângerea de fonduri pentru finalizarea Clinicii Nera, prima clinică de recuperare oncologică din România. Cu doar 50 de lei puteți contribui la ridicarea acestui edificiu unic, dar foarte important pentru bolnavii de cancer și familiile lor.

Salarii atractive si mii de oportunitati de cariera la Targul „Angajatori de Top”

Unul dintre cele mai importante târguri de cariere revine în forță și în această primăvară. Este vorba despre „Angajatori de TOP Timișoara”, la care vor participa zeci de companii de renume și specialiști din domeniul resurselor umane. Participanții vor avea de ales din mii de oportunități de carieră. Atenție, salariile sunt foarte atractive!

apa calda

Fara apa calda si caldura, in zona Libertatii

Colterm anunță că, pentru remedierea unei avarii pe rețeaua primară, va întrerupe marți, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde și a căldurii la Punctul Termic 6. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile A. Pacha, Carusso, D. Cantemir, G-ral Prapogescu, L. Blaga, Piața Libertății, Piața Sf. Gheorghe și str.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie astfel: Timișoara – Bd. Constantin Brâncoveanu (p), Muzicescu (p), Mureș (p), Letea (p), Ariadna, Bradul nr. 6, orele 9 – 16; Săcălaz (p), Pesac (p), orele 9 – 16; Dumbrăvița – str. Gramma (p), P. Șandor (p), N. Bălcescu (p), Plăvăț, T. Vladimirescu (p), Horia, Cloșca, Crișan, E.

Top