Stirile din ziua: 21 martie 2015

Poli face trei puncte chinuite in fata „lanternei rosii”

Poli face trei puncte chinuite in fata „lanternei rosii”

ACS Poli și-a mărit avantajul față de Metalul Reșița, principala contracandidată la promovarea în Liga I. Timișorenii au câștigat greu meciul cu „lanterna roșie” Șoimii Pâncota și au cinci puncte în fața reșițenilor, care au pierdut în fața lui FC Caransebeș.

Basescu: Noi, cei care am intrat in politica in anii ’90, ne-am incheiat misiunea! / FOTO

Întâlnirea zonală a PMP s-a desfășurat, sâmbătă, la Timișoara, între Facebook și sfaturile „tătucului” Traian Băsescu. Fostul președinte a fost primit cu urale într-o sală foarte pestriță, plină de oameni dintre cei mai diverși. Băsescu a spus că nu mai are aspirații politice personale, dar se simte obligat să contribuie la înnoirea clasei politice românești.

Au inceput lucrarile la Sala Olimpia! Va fi de nerecunoscut / FOTO

Chiar dacă noua Sala Polivalentă nu va fi terminată în perioada imediat următoare, Timișoara nu va pierde organizarea unor meciuri de la Campionatul European feminin de baschet din vara acestui an. Foarte probabil, meciurile se vor disputa în bătrâna Sală Olimpia, care va fi însă renovată din temelii.

Primarul Robu, facut praf de Gabriela Firea! Senatorul PSD il critica pentru ca… a respectat legea!

Primarul Nicolae Robu a intrat în gura senatorului Gabriela Firea, purtătorul de cuvânt al PSD, după ce a cerut majorarea alocației pentru copii, fără să știe însă ce valoare are aceasta. Robu e făcut „ipocrit” și acuzat că a permis romilor să evacueze o secție a spitalului de copii.

Unii timisoreni trebuie sa isi schimbe buletinele dintr-o… nuanta

Strada Pavel Chinezu rămâne cu numele intact, dar denumirile altor 54 de străzi vor suferi modificări de câteva litere. În viitor, și altele ar putea avea nevoie de „ajustări” similare, dar primăria va suporta costurile schimbării actelor de identitate. Oricum, Nicolae Robu susține că e doar o chestiune de nuanță.

Top