Stirile din ziua: 9 martie 2015

Endometrioza, dusmanul ascuns al femeilor, „tratata” si online

Endometrioza, dusmanul ascuns al femeilor, „tratata” si online

Endometrioza, una dintre mai întâlnite afecțiuni în rândul femeilor, este, în același timp, una dintre cele mai „parșive” maladii. La Timișoara a fost pus în practică un proiect unic la nivel național. Acesta își propune să le ofere femeilor o platformă online unde pot găsi informații documentate despre cele mai întâlnite afecțiuni specifice lor.

O reparatie mult asteptata: Tovarasul Ilici, groparul Romaniei, urmarit penal

La 25 de ani de la acele întâmplări, sinistrul personaj Iliescu Ion Ilici a devenit urmărit penal pentru Mineriada din 13-15 iunie. Indiscutabil, mineriada din iunie 1990 a fost unul dintre cele mai tragice, dar și odioase episoade din întreaga istorie a României. Un episod care a trimis România înapoi în bezna istoriei cu câteva sute de ani.

In cateva zile, Primaria Sannicolau Mare planteaza aproape jumatate din cat a plantat PMT din… 2012!

Arțari, tei magnolii, arbori de gumă – peste 1.500 de arbori vor fi plantați, dintr-un foc, în următoarele zile, la Sânnicolau Mare. Copăceii, cumpărați de primărie, au ajuns luni dimineață. La Timișoara, municipalitatea susține că a plantat, în aproape trei ani, 4.000 de copaci.

Lefkada, paradisul salbatic al Greciei, UltraPreturi Early Booking! / FOTO

Luna martie este cea mai potrivită perioadă a anului pentru achiziţionarea vacanţei de vară: tarife Early Booking, posibilitatea alegerii din multitudinea de oferte deoarece încă locurile nu sunt ocupate, gândul la vacanţa de vară care ne face să trecem mai uşor peste ultima suflare a iernii.

Marian Mocan, primul Master Business Counsellor din Romania: Timisoara are nevoie de mai multa curatenie

Profesor, decan al Facultății de Management în Producție și Transporturi de la Universitatea Politehnica din Timișoara, consultant în business cu peste 20 de ani de experiență, director general al firmei Expert Consulting și membru de vază al Clubului Rotary. Aceasta este doar o parte din cartea de vizită a lui Marian Mocan.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Muzicescu (p), Panselelor (p), Bd. Constantin Brâncoveanu (p), Mureș (p), Ariadna (p), Letea, Lidia (p), G. Coșbuc nr. 1, orele 9 – 16; Chișoda (p), Remetea Mare (p), Becicherecu Mic – str. Bujorului 14), orele 9 – 16; Lugoj – str. A. D.

Top