Stirile din ziua: 14 martie 2015

PNL cere demisia ministrului de Finante, Darius Valcov

PNL cere demisia ministrului de Finante, Darius Valcov

Copreședintele PNL Alina Gorghiu îi cere demisia ministrului Finanțelor, Darius Vâlcov. Liderul liberal spune arat că un personaj suspectat de fapte de corupție nu poate să ocupe o asemenea funcție de conducere. Gorghiu l-a mustrat și pe Victor Ponta, pentru că încearcă să-l apere pe Vâlcov.

Laszlo Tokes si Florian Mihalcea

Dupa 25 de ani, Laszlo Tokes a semnat… Proclamatia de la Timisoara

25 de ani! Atât i-a luat lui Laszlo Tokes să semneze Proclamația de la Timișoara. Europarlamentarul al cărui nume este puternic legat de evenimentele din decembrie 1989 a ales să facă acest gest pentru a marca faptul că Societatea Timișoara a fost desemnată „cetățean european” al anului 2014, dar și împlinirea a 25 de ani de la redactarea proclamației.

Patru clase pregatitoare in plus la Pedagogic! Sunt si alte scoli unde s-a suplimentat numarul de clase

Prima etapă a înscrierilor în clasa pregătitoare s-a încheiat vineri și, pentru că sunt mai mulți copii decât prevăzuseră oficialii ISJ, la unele școli a fost suplimentat numărul de clase. Recordul este deținut de Liceul Pedagogic, unde vor fi patru clase în plus față de cele anunțate inițial.

Eco-inovare si educatie

MEDGreen, care se desfăşoară în regiunea de Vest a Romaniei, îşi propune să sprijine eco-inovarea la nivelul companiilor din domeniul logistic sau cu componentă logistică importantă în direcţia trecerii de la un sistem clasic de gestionare a deşeurilor la un sistem de recuperare – reutilizare şi prevenire a apariţiei deşeurilor.

Top