Stirile din ziua: 27 martie 2015

Penitenciarul Timisoara, furnizor de vedete la „Romanii au talent”

Penitenciarul Timisoara, furnizor de vedete la „Romanii au talent”

Patru de „Da”, multe lacrimi în sală și, evident, accesul în faza următoare – pe toate a reușit să culeagă un deținut de la Penitenciarul Timișoara la a treia ediție din sezonul al cincilea al deja celebrei emisiuni-concurs „Românii au talent”.

S-a deschis Targul de Pasti! Fara iepurasi vii, dar cu placinte si gablonturi / FOTO

u fanfară, iepurași-mascote care împărțeau ciocolată și cu fond sonor al basarabenilor care întindeau, pe pietonala Mărășești, un tricolor de 100 de metri – așa a debutat vineri după-amiază a opta ediție a Târgului de Paști. Căsuțele sunt grupate toate pe platoul din fața Operei.

Terase marcate in pavaj in Piata Unirii, dar nu din acest an / FOTO

Terasele din Piața Unirii nu vor mai fi amplasate haotic, ci vor fi marcate în… modelul pavajului. Primul astfel de „cerc” a fost realizat deja în fața Palatului Baroc. Lucrările de pavare au început recent și trebuie finalizate până în decembrie 2015. Va mai dura însă până când operațiunea va demara și în partea dinspre Vicariatul Sârbesc.

PNL ar putea reprimi candva „traseisti”, dar ii va trimite la lipit afise

PNL Timiș ar putea reprimi „traseiști”, dar nu acum și, în plus, aceștia vor începe activitatea la partid de la… lipirea de afișe. Copreședintele Nicolae Robu spune că fiecare caz va fi discutat în parte, dar în niciun caz în această perioadă. Joi, consilierul județean Sorin Cociobea, plecat de la PDL la PSD, a anunțat că devine independent.

Mai rau decat cu Enel nu se poate! Primaria ar putea rezilia contractul

Cu bezna instalată frecvent pe străzile Timișoarei, primarul Nicolae Robu a anunțat că se gândește să rezilieze contractul cu Enel. Acesta a fost prelungit deja de două ori în timpul mandatului lui Robu, cu reduceri oferite de furnizor, negociate, până acum, de viceprimarul Traian Stoia. Anul trecut, PMT a plătit, pentru iluminatul stradal, 1.7 milioane de euro.

Incepe agitatia de Pasti. Atentie ce alimente cumparati!

Ca în fiecare an, timișenii sunt avertizați să aibă grijă ce fel de alimente pun pe masă în perioada sărbătorilor pascale. Pentru a evita posibilele toxiinfecții alimentare sau comercializarea ilegală a produselor de Paști, Prefectura Timiș este cu ochii pe producători. S-a dat startul la controale, iar cumpărătorii sunt sfătuiți să verifice tot ce pun în coșuri.

„Ostaficiuc” a semnat petitia on-line pentru demiterea lui Bojin!?

Petiția „Demite-l pe Bojin”, lansată de filiala PMP Timiș, a adunat, în două zile de la lansare, mai puțin de 100 de semnături. „Popularii” vor să-l demită pe președintele CJ Timiș, pe care îl acuză de toate relele care s-au abătut asupra județului. Deși petiția PMP n-are prea mare succes on-line, printre semnatari s-ar număra și… cel puțin un liberal faimos!

Peste 700 de radare mobile pe sosele, dar Romania ramane campioana UE la accidente mortale

Poliţia Rutieră nu mai are radare fixe. Vitezomanii pot fi prinși pe șosele doar ci cele aproape peste 700 de radare mobile, împărțite între inspectoratele județene de poliție, Brigada Rutieră a Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti și Poliția Autostrăzi. România este una dintre „campioanele” UE în ceea ce privește accidentele mortale.

Top