Stirile din ziua: 20 martie 2015

Bisericile din Timisoara primesc bani dupa regulament

Bisericile din Timisoara primesc bani dupa regulament

Bisericile din Timișoara vor primi în continuare bani de la bugetul local, doar că regulile după care vor fi alocate aceste sume au fost trecute pe hârtie. Pentru prima dată a fost elaborat un regulament care stabilește, negru pe alb, în ce condiții se pot finanța lucrări la lăcașurile de cult.

Casa Muhle, lasata de instanta pe mana romilor! Primaria pierde in fata lui Ionel Stancu

Lupte grele în justiție pentru ce a mai rămas din Casa Mühle. Primăria Timișoara a pierdut, la Tribunalul Timiș, procesul pe care l-a intentat lui Ionel Stancu, pe care voia să-l oblige să aducă imobilul la starea iniţială anterioară mutilării începute în luna mai 2012.

Robu cheama Agentia Antidrog sa faca lumina la Directia Fiscala, dar nu stie de ce

A chemat Agenția Antidrog, chiar dacă nu știe exact ce ar putea face această instituție în primărie! Nicolae Robu e convins însă că în instituția pe care o conduce nu se consumă droguri în mod obișnuit. Cazul de la Direcția Fiscală este încă neelucidat, iar edilul nu știe cum se va face dovada indubitabilă a consumului de droguri în timpul serviciului.

Transalpina va fi reparata de CNADNR, dar nu se stie daca va fi deschisa oficial

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale preia, în sfârșit, Transalpina de la compania Romstrade. CNADNR are o ordonanță președințială care permite transferul provizoriu, în vederea demarării unor lucrări de consolidare. Încă nu se știe dacă traficul va fi deschis oficial în această vară.

Salarii de la 2.200 de euro pentru asistenti medicali, la Cariere in alb

Cel de-al doisprezecelea sezon al târgurilor de cariere medicale „Cariere în Alb” aduce la Timișoara cei mai mari recrutori din sectorul medical în opt țări din Europa. Salariile cele mai mari sunt în țările nordice, dar printre preferatele candidaților din anii precedenți sunt și Marea Britanie sau Germania.

RETIM

Curatenia de primavara

Echipele Retim implicate în curățenia de primăvară vor acționa vineri în perimetrul str. Bârzava – Calea Bogdăneștilor (din str. Bârzava în str. B. P. Hasdeu) – str. B. P. Hasdeu (din Calea Bogdăneștilor în str. Dunărea) – str. Dunărea (din str. B. P. Hasdeu în str. Bârzava).

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Bucovina Bl. C33, orele 9 – 16; Teremia Mare (p), Teremia Mică (p), Recaș (p), Săcălaz (p), Moșnița Nouă (p), orele 9 – 16; Nădrag (p), Checea, Cărpiniș – SC Agro Spes, Lexan Efrata, orele 9 – 18; Hitiaș (p), orele 8 –

Top