Stirile din ziua: 19 martie 2015

Cabinet neurologic perchezitionat intr-un dosar de luare de mita

Cabinet neurologic perchezitionat intr-un dosar de luare de mita

Cabinetul unui medic neurolog din Timișoara a fost percheziționat joi după-amiază. Dr. Ana Săbiescu este suspectată că primea bani de la pacienți, pentru a le elibera diverse acte medicale, necesare, în principal, pentru depunerea dosarelor de pensionare.

Tentat sa se mute la PSD, Iovescu crede ca liberalii sunt… magari si caini

Unul dintre ultimii parlamentari ai PP-DD, senatorul de Timiș Ioan Iovescu, vrea să facă tot ce-i stă în putință pentru a revigora partidul „domnului Dan”. El și-a propus să rămână în PP-DD cel puțin până în 2016, dar, dacă până atunci partidul nu-și revine, va trece, cel mai probabil la PSD. Ioan Iovescu este un

Desi 18 candidati au renuntat pana acum, Aura Danielescu merge mai departe la concursul pentru sefia ISJ

Concursul pentru posturile de inspector școlar general au fost date peste cap de o misterioasă… „epidemie”: 18 candidați s-au retras chiar în ziua examenului, invocând, cu toții, motive personale. Aura Danielescu, actualul inspector școlar general din Timiș și singurul candidat interesat de acest post, nu va urma exemplul colegilor.

Angajati ai primariei, drogati la serviciu? Unul dintre ei e sef la Comisia de Disciplina

Situație de neimaginat la Direcția Fiscală a Primăriei Timișoara, unde o ambulanță a fost chemată pentru a da primul ajutor unei angajați care se simțeau foarte rău. Cei doi prezentau simptome ale consumului de substanțe interzise, dar acest lucru nu a fost confirmat oficial. UPDATE: Bărbatul suspectat de consum de droguri este chiar… șeful Comisiei de Disciplină de la Direcția Fiscală.

Categoric: Centura de Sud a Timisoarei nu primeste bani de la guvern!

Șeful Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România confirmă, negru pe alb, că, în acest an, centura de sud a Timișoarei rămâne doar pe hârtie. Guvernul nu intenționează să aloce bani pentru acest proiect, sursa identificată de finanțare fiind Fondul European pentru Dezvoltare Regională.

Apartamentele de lux în Timișoara, sub 300.000 de euro

În România, segmentul rezidențial de lux se află într-o fază incipientă, iar ofertele de tip penthouse nu sunt foarte numeroase, susține site-ul specializat imobiliare.ro. Dacă la București, prețurile unor apartamente de lux se apropie de patru milioane de euro, în Timișoara cel mai scump penthouse pus la vânzare este „doar” 280.000 de euro.

Universitatea Politehnica Timișoara

Viata de student la Poli, testata de sute de elevi de liceu

Sute de elevi de liceu vor avea ocazia să descopere cum este, de fapt, viața de student. Evenimentul este pus la cale de Universitatea Politehnica, care își propune să-i familiarizeze pe elevii de clasa a XI-a și a XII-a cu mediul universitar. Tinerii vor putea să afle care sunt oportunitățile care-i așteaptă, dar și facilitățile oferite de UPT.

RETIM

Curatenia de primavara

Echipele Retim implicate în curățenia de primăvară vor acționa joi în perimetrul str. Bârzava – str. Casian Munteanu – rambleu CFR – str. Tazlău – str. Mircea cel Bătrân (din str. Tazlău în str. Livezilor) – str. Livezilor (din str. Mircea cel Bătrân în str. Manole) – str. Madona – Calea Bogdăneștilor (din str. Madona

Top