Stirile din ziua: 26 martie 2015

Timisorenii din Calea Urseni nu vor „blocuri” intre case! Dezbatere publica cu scandal la primarie

Timisorenii din Calea Urseni nu vor „blocuri” intre case! Dezbatere publica cu scandal la primarie

Câteva zeci de locuitori din Calea Urseni au venit joi la dezbaterea publică de la Primăria Timișoara, pentru a le spune autorităților locale că nu vor „blocuri” pe strada lor. Este vorba, de fapt, despre o nouă zonă rezidențială care ar urma să se construiască pe un teren privat de 35.000 de metri pătrați despre oamenii susțin că este zonă verde.

psd timis

Explicatie despre dezertarea lui Cociobea: La PSD nu merge cu santajul!

Noul statut de independent al consilierului județean Sorin Cociobea a stârnit reacții diverse în PSD Timiș. Cociobea a anunțat că nu mai face parte din grupul PSD din Consiliul Județean Timiș și crede că demisia din partid este… o nebuloasă! Fostul democrat-liberal nu pare foarte convins că este membru PSD cu acte în regulă!

De la anul, la Timisoara ar putea aparea primele gradini urbane

Timișorenii, chiar și cei care stau la bloc, ar putea avea propriile spații verzi de care să aibă grijă. Este vorba despre grădinile urbane unde vor putea cultiva legume sau plante și pe care le vor putea folosi pentru a-și petrece timpul liber. Un proiect de hotărâre pe această temă a fost depus joi la primărie.

Sorin Cociobea e independent, dar oficial nu si-a dat demisia din PSD!

Unul dintre „traseiștii” Consiliului Județean Timiș a renunțat, de joi, la apartenența politică. Sorin Cociobea a anunțat, în plen, că nu mai face parte din grupul PSD, alegând independența. În toamna trecută, cu Ordonanța 55, el a trecut la social-democrați, după ce a fost ales pe listele PDL.

Dorel Cojan

Politia Locala merge foarte bine, asa ca nu e nevoie de concurs pentru director

Nici vorbă de concurs pentru postul de director al Poliției Locale! Acesta este ocupat interimar, de aproape un an și jumătate, de Dorel Cojan, care are toate șansele să rămână mult și bine în funcție. Primarul Nicolae Robu spune că Poliția Locală funcționează foarte bine așa.

Nu aglomerati Urgentele, mergeti la centrele de permanenta! / LISTA CENTRELOR

Nu aglomerați serviciile de urgență, ci apelați înainte la centrele medicale de permanență. Aceasta este recomandarea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş, care precizează că de serviciile acestor centre pot beneficia și persoanele neasigurate. În Timiș sunt 41 de astfel de centre, în Timișoara, Lugoj și alte 26 de localități.

Rusine! Nicolae Robu habar n-are cate tigari poti cumpara din alocatia copilului

Deși deseori îl trădează un comportament infantil, primarul Nicolae Robu nu știe cât este alocația pentru creșterea copilului. Cel puțin așa zice presa ostilă liberalului, căci, de partea cealaltă, edilul susține că avea o idee despre cât primește fiecare prunc din România de la guvern: vreo 10 euro pe lună.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări urgente, va întrerupe joi, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde și a căldurii la PT 36, CFR și 27. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile: Aradului, Cugir, Felix, Liege, Orșova, Torontal, Afirmării, Al. Amiciției, Al. Lirei, Boltei, Calea Lipovei, Leandrului, Liniștei,

RETIM

Curatenia de primavara

Echipele Retim implicate în curățenia de primăvară vor acționa joi în următorul perimetru: Splaiul Sofocle (până în bd. Dâmbovița) – str. Ardealul (din bd. Dâmbovița în str. Muncii) – str. Muncii (din str. Ardealul în str. Andreescu) – str. Andreescu (din str. Muncii în str. Constantin Daniel) – str. Bacalbașa (din str. Constantin Daniel până

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat joi întreruperi de energie eletrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Recaș(p), Foraj 15 și 16 Aquatim, Checea, Cărpiniș – SC Agro Sper – orele 9 – 17; Dumbrava (p), orele 9 – 20.

Top