Stirile din ziua: 11 martie 2015

Alarma falsa de incendiu in zona mallului!

Alarma falsa de incendiu in zona mallului!

Polițiștii și pompierii s-au deplasat, miercuri seară. în zona blocurilor de la intersecția Căii Circumvalațiunii cu Piața Consiliului Europei. Echipele de intervenție au fost alertate de oamenii care locuiesc în zonă, pentru că din unul dintre blocuri ieșea un fum suspect. Din fericire, a fost doar o alarmă falsă.

Doar cinci milioane de la guvern pentru spitalul de copii, dar Robu „nu sta in genunchi” dupa bani

Guvernul României contribuie la construcția Corpului B al Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” cu numai cinci milioane de lei. Asta, deși primarul Nicolae Robu spera la o sumă cel puțin dublă. Între timp, lucrările avansează, dar edilul spune că „nu va sta în genunchi pe la uși” să ceară bani de la București.

proclamatia de la timisoara

Cum ar fi aratat Romania daca s-ar fi aplicat Punctul 8? Politicienii din Timis raspund

Ar fi arătat Romania altfel azi, daca s-ar fi pus în practică Punctul 8 din Proclamația de la Timișoara? Aceasta este întrebarea la care au răspuns câțiva dintre politicienii locali. Unii dintre ei nu sunt siguri că ar Punctul 8 ar fi făcut vreo diferență. Printre aceștia, Titu Bojin, Sorin Grindeanu și Dan Popa. Petru Andea crede că, la vremea respectivă, în România nu existau alți politicieni.

Cu tehnologie 4Dx și efecte speciale, Timisoara va avea cel mai mare cinematograf dupa Bucuresti

Timișorenii vor putea să experimenteze, pentru prima dată la ei în oraș, tehnologia cinematografică 4Dx! Cu efecte speciale precum vânt, ploaie, lumini și mirosuri, cinefilii vor putea să se bucure de filme așa cum nu au mai făcut-o până acum. Totul, la noul multiplex de la mallul din Calea Șagului.

Ponta a mintit iar. Unde-i stirea?

Mai multe publicații și posturi TV au titrat miercuri faptul că premierul Victor Ponta a fost prins cu minciuna în cazul echipei de Formula 1, Forza Rossa. O minciună grosolană, pe care în toamnă o dezmințea foarte nervos. Așa, și? Care-i noutatea că Ponta a mințit? În cazul premierului ajungi poate chiar la un pleonasm când spui „Ponta minte”. Așa cum ai spune „un mitoman minte”.

Nota interna la PMT, ca sa nu se mai blocheze functionarii cand li se cer documente

Note interne către subalterni, ca să nu facă prostii – aceasta pare metoda preferată de atenționare a primarului Nicolae Robu. Ultima dintre ele se referă la modalitatea în care pot fi scoase din instituție,diverse documente. Conform edilului, funcționarii erau… derutați când li se cereau acte de către terțe persoane și nu știau cum să procedeze!

aquatim

Fara apa rece

Aquatim anunță că, pentru remedierea unor avarii, va întrerupe, miercuri, furnizarea apei reci în Timișoara, pe strada Gavril Muzicescu, între Calea Șagului și Hărniciei, Bd. Liviu Rebreanu, între Bv. Sudului și Arieș, și strada Orăștie, respectiv în Recaș și Săcălaz. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Cluj (p), Bd. V. Babeș (p), Calea Torontalului (p), Calea Aradului (p), orele 9 – 16; Remetea Mică nr. 134, Pesac (p), Gătaia (p+COMCEREAL), orele 9 – 16; Dumbrăvița (LUKOIL), orele 9 – 13; Lugoj – str.Oloșagului, SC Husser, Țesătorilor, Izlazul Mic, SC

Top