Stirile din ziua: 2 martie 2015

Echografii de san gratuite, intr-o campanie marca Senologica

Echografii de san gratuite, intr-o campanie marca Senologica

Senologica, prima asociație de imagistică din România dedicată exclusiv femeilor și patologiilor specifice acestora, s-a deschis pe 2 martie. Prima acțiune: o campanie de ecografii mamare gratuite, pentru femeile cu vârste cuprinse între 30 și 50 de ani.

Dan Stoicanescu

IPJ Timis are un nou adjunct

Comisarul Dan Constantin Stoicănescu este noul adjunct al șefului Inspectoratului Județean de Poliție Timiș. Aceasta a fost numit, de la 1 martie, printr-o dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, și va ocupa locul lăsat liber de comisarul șef Gheorghe Popescu, trimis în judecată într-un dosar de corupție.

Largirea sensului giratoriu la iesirea spre Dumbravita, la mana guvernului

Primăria Timișoara mai face o încercare de a obține de la guvern un teren de care are nevoie pentru lucrări de extindere a infrastructurii. De această dată, este vorba despre niște parcele aflate în administrarea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră, necesare pentru extinderea sensului giratoriu de la ieșirea spre Dumbrăvița. Până acum, toate cererile PMT au fost ignorate de executiv.

Francisc Halasz se pregateste de concurs! Vrea sa ramana inspector scolar adjunct in Timis

Ministrul Educației și Cercetării organiează concursuri pentru posturile de inspector școlar general și inspector școlar adjunct. În Timiș, după ce a cântărit bine situația, inspectorul general Aura Danielescu s-a înscris la concurs, fiind și singura candidată. Adjunctul Francisc Halasz vrea și el să rămână în funcție.

Superoferta de Martisor: un Ghita Ciobanu si doi papagali

De 1 Martie, e ceva cunoscut, aproape toți politicienii se înghesuie să împartă mărțișoare și flori doamnelor. N-a făcut excepție nici faimosul deputat PSD Gheorghe Ciobanu, mai cunoscut drept Ghiță Vamă. Ce-i drept, nefiind an electoral, Ciobanu nu s-a obosit să împartă personal mărțișoarele, de acest lucru ocupându-se niște colaboratori de-ai săi.

Iti cauti job? Hai la Zilele Carierei!

Tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă sau sunt așteptați la cea de-a șasea ediție a evenimentului „Zilele Carierei”. Aici nu numai că vor avea ocazia să afle ce le oferă piața muncii, dar vor putea să discute cu oameni de succes, să-și asigure perioadă de practică la firme de renume sau să simuleze un interviu cu un angajator de top.

Cu bunurile gajate la Fisc, fabrica de la Pascani reabiliteaza in ritm de melc tramvaiul de la Timisoara

Lucrările la reabilitarea primelor două tramvaie ale RATT nu avansează prea repede. În niciun caz garniturile alb-violete nu vor apărea pe traseu în Timișoara mai devreme de luna aprilie, dar măcar s-au stabilit materialele care vor fi folosite în interior. Între timp, o parte din bunurile uneia dintre fabricile în care se face reabilitare au fost gajate la Fisc, pentru o datorie.

Top