Stirile din ziua: 10 martie 2015

Georgica Cornu a fost retinut!

Georgica Cornu a fost retinut!

Omul de afaceri Georgică Cornu a fost reţinut, marţi seara, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. În același dosar, cu un prejudiciu de nouă milioane de euro, este cercetat și Lucian Caraiman, administratorul grupului de firme Confort-Izometal, și Nicolae Semen, administratorul firmelor familiei primarului orașului Baia de Aramă.

Maria Grapini ar putea deveni colega de partid cu Petru Ehegartner!

Posibila fuziune dintre Partidul Conservator și Partidul Liberal Reformator a devenit punct de discuție la ședința de marți a conducerii PC. Deși nu a participat la aceste discuții, Maria Grapini a declarat că nu susține ideea fuziunii. Europarlamentarul este de părere că o alianță între cele două grupări politice ar fi mai potrivită.

Parcul Padurice se inchide! La redeschidere va avea zone grecesti, spaniole si… stanci / FOTO

Parcul Pădurice a intrat deja în lucru și, foarte probabil, de săptămâna viitoare, va fi închis în totalitate. Când va fi redeschis, spre finele anului, va avea pârâu și două lacuri, zonă romantică și rozarium, dar și aproape 2.000 de arbori plantați: arborele lui Iuda, bambuși sau cedru. Lucrările vor scoate de la bugetul local 1.28 milioane de euro.

Premiera in mandatul lui Robu: proprietar de turnulete care si le da jos singur!

Un proprietar de clădire cu turnulețe a decis să scape din proprie inițiativă de aceste „brizbrizuri” arhitecturale! Cel puțin așa a declarat, marți, primarul Nicolae Robu, care îl dă exemplu pe Codruț Stancu. Acesta vrea să-și refacă acoperișul și, în noua configurație, cele două turnulețe vor dispărea! Nu se știe însă dacă omul fusese și notificat anterior să facă acest lucru.

Se intampla in primarie: cum a pierdut Traian Stoia un dosar!

Primăria Timișoara trebuie să reconstituie un dosar de 158 de pagini, pe care l-a rătăcit viceprimarul Traian Stoia! Este vorba despre cazul fostei secției TBC a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu”, evacuate, în noiembrie 2013, de Vladimir „Pipi” Cârpaci. Stoia l-a cerut anul trecut și, în ciuda strădaniilor Serviciului de Fond Funciar, nu vrea să-l returneze. Primarul Nicolae Robu crede că Stoia a… uitat unde l-a pus!

Primaria da, intr-un an, 450.000 de euro, pentru reparatii de urgenta in scoli

În jur de 450.000 de euro este dispusă să plătească primăria pentru reparații de urgență la școlile din oraș. Contractul care prevede un număr maxim de 1.000 de astfel de intervenții pe an a fost atribuit, pe criteriul celui mai mic preț, unei firme specializate în instalații sanitare și de gaz.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Drubeta (p), Eneas (p), Traian Vuia (p), Titan nr. 7, orele 9 – 16; Dumbrăvița (p), Herneacova, Sînandrei nr. 456, Pesac (p), orele 9 – 16; Dumbrăvița – str. Praga (p), Brasilia, Oslo, Sankt Petersburg, Toledo, G. Liiceanu, Ferventia II, Graz, Literaturii, Haga,

Top