Stirile din ziua: 18 martie 2015

A turnat? Hrebenciuc, lasat sa plece acasa

A turnat? Hrebenciuc, lasat sa plece acasa

Viorel Hrebenciuc va ieși din pușcărie, urmând să fie judecat în arest la domiciliu. Decizia vine la doar trei zile după ce în presă a apărut informația că Hrebenciuc i-a denunțat la DNA pe senatorul Ilie Sârbu și directorul general al Romsilva, Adam Crăciunescu.

Se intampla la Timisoara: un barbat a lesinat in mijlocul strazii, Salvarea a venit dupa zeci de minute / FOTO

Un bărbat de 85 de ani a căzut pe stradă, iar Ambulanța a venit după câteva zeci de minute. Octogenarul s-a prăbușit chiar pe liniile de tramvai. Trecătorii au sunat la numărul de urgență 112, dar, spun oamenii, ambulanța nu a ajuns la locul incidentului decât după mai bine de jumătate de ceas.

Clubul National Taranist, catre PNCTD Timis: nu mergeti la adunarea PMP!

PNȚCD Timiș va răspunde invitației venite din partea PMP și va avea un reprezentant la întâlnirea regională a acestei formațiuni politice. Asta, deși Clubul Național Țărănist le-a cerut public membrilor de partid să nu participe la evenimentul „popular” de sâmbătă. Președintele PNȚCD Timiș spune că nu-l interesează ce vor cei de la CNT.

Adrian Orza

Orza vrea sa sustina produsele locale cu… abtibilduri! In faza a doua urmeaza facilitatile fiscale

Consilierul local independent Adrian Orza va depune, luna viitoare, un proiect care vizează susţinerea economiei locale. Orza a anunțat că, în prima fază, magazinele de alimente, cafenelele și restaurantele ar putea fi obligate să afișeze niște abțibilduri. În faza a doua, ar urma ca ele să beneficieze de anumite facilități.

10.000 de euro premiu, pentru o idee care salveaza mediul, la Climate Launchpad

Timișorenii cu idei bune, interesați de combaterea schimbărilor climatice, sunt invitați să participe la cea de-a doua ediție a celei mai mari competiții de afaceri din domeniul ecologic. „Climate Launchpad” se desfășoară în peste 23 de țări din Europa și are ca partener oficial în România Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Timisorencele ii vor multumi pentru pavajul din centru! Asta crede primarul Robu / FOTO

40.000 de metri pătrați pavați cu piatră naturală din România și Italia și cărămidă din Austria, plus un model care să nu le rupă picioarele doamnelor încălțate în pantofi cu toc. Asta le promite primăria timișorenilor, la încheierea lucrărilor de reabilitare din centrul istoric. Primarul Nicolae Robu spune că a meritat să facă nazuri la modelul pavajului.

Firma care l-ar fi mituit pe Radu Mazare aduna si gunoaiele din Timis

Șapte milioane de euro ar fi luat șpagă primarul Constanței, Radu Mazăre, de la firma de salubrizare Polaris M Holding. Interesant este că această firmă cu pedigree PSD, deși aflată la celălalt capăt al țării, are contract pentru gestionarea deșeurilor din Timiș, contract care se întinde pe nu mai puțin de zece ani.

Pista de biciclete spre Serbia va fi inaugurata oficial! Se lucreaza la… astuparea gropilor / FOTO

Deja faimoasa pistă de biciclete care leagă România de Serbia va fi, în sfârșit, deschisă oficial. Se va întâmpla pe 25 martie, printr-un concurs de… biciclete între locuitorii din Sînmihaiu Român și partenerii de proiect. Între timp, pista a fost deja reparată, după ce pe traseu au apărut gropi și fisuri.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru remedierea unei avarii pe rețeaua primară, va întrerupe miercuri, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde și a căldurii la PT 45A și 45B. Vor fi afectați timișorenii care locuiesc în imobilele de pe străzile M. Basarab, Mehedinți, Viilor, Almajului, Bărăgan, Pompiliu Ștefu și Bucovina.

Top