Stirile din ziua: 25 martie 2015

Timisorenii protesteaza vineri impotriva „nevinovatiei” lui Dan Sova

Timisorenii protesteaza vineri impotriva „nevinovatiei” lui Dan Sova

Timișorenii sunt chemați să iasă din nou în stradă. au decis să iasă în stradă. De această dată, din cauza lui Dan Șova, prietenul premierului Victor Ponta, care a scăpat ca prin urechile acului de arestul preventiv cerut de DNA.

Dupa circul din Senat cu Sova, PSD-istii nu vad de ce e nevoie de alegeri anticipate

Dan Șova a reușit să scape ca prin urechile acului de arestul preventiv cerut de DNA. Ridicarea imunității acestuia a căzut în Senat, iar liberalii nu sunt deloc mulțumiți de această situație. Soluția, spun PNL-iștii, este una singură: alegeri anticipate în Parlament! Social-liberalii susțin că nu există motive întemeiate pentru a cere așa ceva.

Pe bicicleta, spre Serbia, dar atentie la granita! / FOTO

Pista de cicloturism care va lega, cândva, Timișoara de Zrenjanin a fost inaugurată oficial miercuri. Practic, sunt 37 de kilometri care pleacă din zona Podului Modoș și se opresc, momentan, undeva în câmp, după Otelec. Bicicliștii sunt invitați să plece la pedalat și, dacă văd nereguli, să anunțe autoritățile.

PMP strange semnaturi pe Facebook si face protest pentru demisia „sclavului PSD” Titu Bojin

Reprezentanții PMP Timiș nu renunță la ideea de a strânge semnături pentru demiterea președintelui CJ, Titu Bojin. „Popularii” sunt convinși că Bojin e de vină pentru neajunsurile județului și ar trebui să părăsească funcția pe care o are la CJ. Vineri, ei vor ieși în stradă pentru un protest.

Colectati selectiv si puteti castiga tablete, biciclete sau laptopuri

Înscrierile pentru „Școala Zero Waste” sunt pe ultima sută de metri. Elevii care vor să se implice în acest proiect mai au la dispoziție doar câteva zile pentru a se înscrie. Participanții vor putea să ajute la curățarea mediului și vor afla toate informațiile necesară despre colectarea selectivă. Mai mult, elevii silitori vor primi cadouri consistente!

Pe Musicescu, strada unde se produce noroi mai mult decat in sate, s-a reluat lucrul!

Poate-poate anul acesta! Primarul Nicolae Robu spune că strada Musicescu va fi gata la finele lui 2015, deși ar fi trebuit terminată încă de anul trecut. Au fost însă probleme cu rețeaua de gaz și apoi… a venit iarna. Acum a început șantierul pe partea cuprinsă între Calea Martirilor și strada Hebe.

Robu: Sa plantezi 100 de copaci in Piata Libertatii mi se pare aberant

Cei care cer copaci în Piața Libertății trebuie să înțeleagă o dată pentru totdeauna că zona nu va fi transformată în parc. Ea va fi amenajată ca „piață de eveniment”, iar primarul Nicolae Robu spune că ar trebui să ne uităm spre… Top 25 piețe europene, ca să înțelegem ce se întâmplă în centrul Timișoarei.

Aura Danielescu: Nu vreau sa mi se puna „eticheta” Sorin Grindeanu, imi asum deciziile luate

De aproape un an, Aura Danielescu este șeful Inspectoratului Școlar Timiș. Întâi ca inspector numit, iar de câteva zile și cu concurs luat, Danielescu are planuri mari pentru sistemul de învățământ și încearcă să scape de „eticheta” Sorin Grindeanu, care îi este cumnat, și să demonstreze că se poate descurca fără sprijinul actualului ministru.

Se cauta filme pentru concursul Ceau, Cinema!

Banatul multicultural, prezentat printr-un cocteil de filme, colorat, atractiv și provocator. Aceasta este propunerea Festivalului „Ceau, Cinema!”, care lansează, în această perioadă, apelul la înscriere în concursul dedicat lungmetrajelor realizate de cineaști din țările care au avut, de-a lungul timpului, minorități în Banat.

Top