Stirile din ziua: 29 martie 2015

Lee Soo-Jun, eleva de liceu care si-a lansat… cea de-a patra carte

Lee Soo-Jun, eleva de liceu care si-a lansat… cea de-a patra carte

Timișoara se poate lăuda cu unul dintre cei mai tineri scriitori din țară! Este vorba despre Lee Soo-Jun, o adolescentă de clasa a zecea pasionată de literatură, a reușit să publice patru cărți. Cea mai recentă dintre ele, „100 de zile până mâine”, a fost lansată de câteva zile, dar tânăra pregătește deja… alte trei romane.

Te dai in vant dupa cumparaturi? Hai la Fashion Fridays!

Fashionistele din Timișoara sunt așteptate la o nouă ediție a deja cunoscutul târg „Fashion Fridays”. Pentru că a venit momentul să schimbăm garderoba, târgul va pune la dispoziția amatoarelor de modă sute de piese vestimentare din care să aleagă. Vor fi și surprize, și premii, totul, înainte de Paște.

Poli, „repetenta” in deplasare de aproape jumatate de an

Poli Timişoara nu a mai câştigat pe un teren străin din luna octombrie a anului trecut. Mai exact, 25 octombrie. De atunci, liderul seriei a II-a a ligii secunde a înregistrat doar rezultate de egalitate, chiar dacă a întâlnit şi echipe aflate în suferinţă, cum au fost FC Caransebeş sau FC Bihor Oradea. În faza de play-off, Poli întâlneşte patru echipe pe care nu le-a putut învinge pe propriul lor teren.

Top