Stirile din ziua: 30 martie 2015

Trenurile Regiotrans revin! Se reia cursa Timisoara Nord – Resita

Trenurile Regiotrans revin! Se reia cursa Timisoara Nord – Resita

Regiotrans, cel mai mare operator privat de transport feroviar din România, reia de la 1 aprilie o parte din cursele suspendate la jumătatea lunii martie. Compania a primit certificat de siguranță pentru o parte din rutele pe care le opera. Printre acestea, mult circulata Timișoara – Reșița.

1.000 de studenti de proba la Universitatea Politehnica / FOTO

Pentru trei zile, Universitatea Politehnica a devenit locul în care 1.000 elevi de clasa a XI-a și a XII-a au putut să experimenteze viața de student. Este vorba despre proiectul „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău”, care își propune să pregătească tinerii pentru viața în mediul universitar.

Cu primarul PNL dupa gratii, Peciu Nou ar trebui sa aiba „interimar” PSD

Primăria din Peciu Nou funcționează de mai bine de o săptămână fără edil șef. Ioan Fărcălău își execută condamnarea de câteva luni primită pentru că a fost prins conducând fără permis. În mod normal, atribuțiile sale de primar îi revin viceprimarului, dar, deocamdată, unitatea administrativă de aici nu face nimic pentru a se asigura că instituția are, totuși, un conducător.

Adio, Vacarescu! Bojin vrea sa-si incheie mandatul cu deschiderea unui nou spital de psihiatrie

Clinica de Psihiatrie a Spitalului Județean ar putea să se mute într-o nouă clădire chiar de anul viitor. Președintele CJ, Titu Bojin, vrea ca din vara acestui an să înceapă lucrările la reabilitarea cazărmii militare de la Giroc, unde se va muta spitalul. Bojin speră ca noul spital să fie gata înainte de încheierea mandatului său.

Daca se poate la Paris, Praga si Roma, se poate si la Timisoara! Robu face pledoaria pietelor fara copaci / FOTO

Sătul să fie criticat întruna pentru că a dispus tăierea copacilor din Piața Libertății, primarul Nicolae Robu s-a apucat de studiu și a publicat pe Facebook o adevărată pledoarie în imagini pentru piețele fără arbori. O galerie de câteva zeci de fotografii încearcă să le demonstreze cârcotașilor că se poate și fără copaci.

Tres Courts, festivalul cu filme de trei minute, cauta regizori

Regizorii amatori și nu numai din Timișoara au șansa să-și prezinte filmele de foarte scurtmetraj în cadrul cunoscutului Festival Tres Courts. Competiția și-a prelungit perioada de înscriere, așa că doritorii mai au timp până pe 6 aprilie să-și anunțe participarea la eveniment. Nu uitați… premiile sunt consistente!

Un bebelus din Saravale a murit dupa ce ar fi fost tratat de primarul-medic! Acesta spune ca nu el l-a consultat

Situație ciudată în localitatea Saravale. Primarul Sava Stoian, de meserie medic, este suspectat că ar fi administrat un tratament greșit unui bebeluș de trei luni, în urma căruia copilul ar fi murit. Doctorul-primar susține însă că moartea sugarului a survenit din cauza altei boli și, oricum, nu el a prescris tratamentul.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Calea Lugojului (p), orele 9 – 16; Bulgăruș (p), Conac Iosif, Liebling, Moșnița Veche (Foraj 9 și 10 Aquatim), Parța nr. 563, orele 9 – 16; Criciova, orele 9 – 18; Moșnița Nouă (p), orele 9 – 14; Tomești Colonie (p), Valea lui Liman,

Întreruperi de curent

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări urgente, va întrerupe luni, între orele 9 și 15, furnizarea apei calde și a căldurii la PT 26. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe Calea Aradului (parțial), Calea Lipovei (parțial), Calea Torontalului (parțial).

Top