Stirile din ziua: 16 martie 2015

Prea multi copii care merita, prea putini bani de burse la Primaria Timisoara

Aproape 3.800 de elevi din Timișoara vor primi burse din partea primăriei. Acest stimulent financiar se acordă copiilor cu rezultate foarte bune la învățătură, dar și celor care provin din familii cu venituri reduse sau celor care suferă de anumite afecțiuni. Bursele sunt cuprinse între 65 și 100 de lei pe lună, dar banii alocați de la bugetul local nu ajung pentru toți copiii, așa că s-a făcut o selecție.

Alin Popoviciu este inca interesat de presedintia CJ Timis in 2016

Deputatul Alin Popoviciu nu a renunțat la ideea de a candida pentru președinția Consiliului Județean Timiș în 2016. Liberalul a anunțat încă de anul trecut că este interesat de această funcție. Totul depinde de sondaje, iar dacă statisticile vor arăta că este bine clasat, Popoviciu spune că va accepta provocarea.

gara de nord

Gara de Nord nu arata exceptional, dar macar s-a zugravit prima data dupa 30 de ani / FOTO

Cu 600.000 de lei, Regionala CFR Timișoara a făcut în Gara de Nord ce nu s-a făcut de 30 de ani! Altfel spus, s-a reparat fațada, s-a făcut curat, s-au spălat geamurile și s-au reparat treptele. Nu e o mare realizare, recunosc cei de la CFR, ci doar o încercare de revenire la normalitate.

Seful ANI, incatusat; lista fericitilor din Timis

Patru parlamentari, unul din viceprimarii Timișoarei, un primar de comună, un cunoscut medic, un consilier motociclist ș.a. Sunt doar câteva dintre „victimele” pe care ANI le-a făcut în Timiș. Acum, acestea au motive să-și frece mâinile de bucurie, după ce șeful ANI, Horia Georgescu, a fost reținut de DNA, fiind acuzat de abuz în serviciu.

Banatul are, din aprilie, un nou mall… virtual!

Producătorii din Banat vor avea, din aprilie, ocazia să-și vândă produsele și serviciile într-un… mall virtual. Este vorba despre o nouă inițiativă a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în cadrul proiectului „Made in Banat”. De la haine, produse alimentare, IT, agricultură sau prestări servicii, magazinul virtual va oferi o gamă foarte largă de produse cum numai în Banat găsești.

Unirea Tarlungeni, paravan pentru Frunzaverde si Stepanescu in vederea indepartarii lui Rufa din Resita?

Rămânerea Unirii Tărlungeni în Liga a II-a este o enigmă pentru mulţi. Deşi oficialii clubului din judeţul Braşov, inclusiv prin vocea primarului Iosif Kiss, au anunţat toată iarna că Unirea Tărlungeni se va retrage din competiţie din motive financiare, cu doar câteva zile înainte de reluarea campionatului echipa s-a prezentat la primul joc oficial din acest an.

Piata Libertatii, interzisa pentru biciclisti, dar Robu vrea sa-i invite la discutii

O veste proastă și o veste care ar putea fi bună pentru bicicliștii timișoreni. Aproape sigur, pedalatul va fi interzis în Piața Libertății, dar primarul Nicolae Robu vrea neapărat să aibă o discuție cu reprezentanții bicicliștilor, pentru a stabili împreună cu aceștia viitoare trasee.

Promisiune a la Titu Bojin: CARD, DRAC, totuna

Ghicitoare: politician popular al Timișului, mănâncă mult pește, are oi și obișnuia să ducă miei la București, n-are habar de fotbal (dar merge la meciuri), cine e? Îi place să se pupe cu diverși bărbați aleși în funcția de primar de comună, este tată adoptiv al unui centru intermodal la Remetea, a promis medicilor de familie din județ că instituția pe care o conduce le va cumpăra cititor pentru cardul de sănătate, este judecat într-un dosar penal de DNA.

Orase de poveste, de vazut in escapade de primavara / FOTO

Bucuria venirii primăverii atrage după ea bucuria ieşitului din casă, a plimbărilor cât mai lungi în aer liber, a descoperirii frumuseţilor lumii. Iar atunci când simţi nevoia unei escapade care să îţi umple sufletul de frumuseţe, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend.

Top