Stirile din ziua: 16 august 2015

Adio, canicula! De la noapte vin furtunile!

Adio, canicula! De la noapte vin furtunile!

Vara capricioasă continuă să-și facă de cap! Temperaturile vor scădea cu peste 10 grade Celsius de la o zi la alta, cu începere chiar de duminică seară. Meteorologii au emis o avertizare care vizează instabilitate atmosferică accentuată, care pornește chiar din vestul țării.

Palatul Postei va fi reabilitat, candva

Palatul Postelor, reabilitat cu 1,5 milioane de euro / FOTO

Palatul Poștelor, un imobil monumental din centrul Timișoarei, finalizat în 1913, dar grav afectat în prezent de nepăsarea celor care l-au gestionat și de lipsa de fonduri, va fi, în sfârșit, renovat. Compania Poșta Română a alocat 1,5 milioane de euro pentru reabilitarea acestei clădiri. Anunțul a fost făcut de ministrul Comunicațiilor, Sorin Grindeanu.

Grindeanu, despre o noua candidatura a lui Bojin: Trebuie sa respecte criteriile de integritate

N-o spune cu subiect și predicat, dar nici nu exclude posibilitatea ca actualul președinte al CJ Timiș, Titu Bojin, să nu prindă lista pentru consiliul județean la alegerile de anul viitor. Șeful PSD Timiș, Sorin Grindeanu, spune că toată lumea trebuie să respecte criteriile de integritate ale partidului.

Ordin pe unitate de la Robu: Poli nu trebuie sa piarda la Viitorul!

Încă un meci slab al lui ACS Poli și alte două puncte pierdute acasă l-au trezit oarecum pe primarul Nicolae Robu, care vedea numai jocuri excelente ale lui Poli, chiar și când echipa nu juca nimic, iar în alte ocazii dădea vina pe arbitraj. Într-o postare pe Facebook, el îi acuză pe jucători de apatie, însă nu spune niciun cuvânt despre feblețea sa, Dan Alexa, principalul vinovat de acest semieșec.

Vaporasele lui Robu ajung la… Palatul Victoria! Primaria, reclamata la Ponta si Iohannis

Transportul cu vaporașe pe Bega este nejustificat, inoportun și nu poate fi justificat din punct de vedere legal și tehnic de Primăria Timișoara. Asta susține un timișorean, președintele unei ONG care reclamă municipalitatea la președinție, corpul de control al premierului și OLAF.

Top