Stirile din ziua: 5 august 2015

Inflatie de malluri in Timisoara! Apare inca unul, pe Circumvalatiunii

Inflatie de malluri in Timisoara! Apare inca unul, pe Circumvalatiunii

Cu o investiție de 80 de milioane de euro, pe Calea Circumvalațiunii se va ridica încă un mall. Acesta va fi realizat de Alpha Group Investments Ltd, o divizie a grupului Alpha Bank, şi TBE Business Solutions și se va numi Timișoara Centrum.

Inca o nunta tiganeasca la doi pasi de primarie! Paranghelie in clanul Carpaci

La aproape un an de la ultimul eveniment similar, imobilul de pe str. Eminescu 12 este gazda unei noi paranghelii! De această dată, este mare petrecere mare în clanul Cârpaci, iar mirii Samuel și Darinca vor avea nu mai puțin de 14 perechi de nași. Din programul „artistic” nu va lipsi, la fel ca anul trecut, Nicolae Guță.

oameni noi

De trei ori mai multe semnaturi anti-Ponta in Constanta decat in Timis

Liberalii strâng, din iunie, semnături pentru demiterea premierului Victor Ponta. Până acum, la nivel național, au fost adunate circa un milion de semnături, iar județul campion este o surpriză! În Constanța, ani buni fief social-democrat, 30.000 de oameni ar fi semnat contra lui Ponta. Timișul este la cota 10.000.

Primaria va plati peste 300.000 de euro chirie catre Bancpost, fiindca nu mai are loc in birouri

Primăria Timișoara închiriază, pentru viitorii cinci ani, aproape 1.000 metri pătrați spațiu de birouri, în clădirea băncii care funcționează chiar lângă Direcția Fiscală. Consilierii locali au aprobat acest contract în ultimul plen ordinar. Suma plătită pe durata contractului: peste 300.000 de euro.

Fobia nuielelor, cu vrajitorul Robu in rolul principal! / VIDEO

Zelul cu care se taie, în ultima perioadă, copacii prin Timișoara a stârnit o mulțime de reacții pe rețelele de socializare. De vină este, pentru mulți, primarul Nicolae Robu și ideile sale de „modernizare în forță” a orașului. De la discuții aprinse, cu acuze grave, la parodie n-a mai fost decât un singur pas, făcut de cei de la Radio Erevan.

Doua zile de cod galben de canicula

Meteorologii au emis miercuri un nou cod galben, valabil pentru zilele de joi, 6 august, și vineri, 7 august. Avertizarea este valabilă în Banat, Crişana, Maramureş, Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Transilvaniei şi jumătatea sudică a Moldovei. În Timiș, vremea devine caniculară chiar de miercuri după-amiază.

Trandu s-a inteles cu o echipa din Bucuresti! Florin Nanu a ales Ripensia

Poli Timişoara s-a despărţit de mai mulţi fotbalişti cu state vechi în lotul pregătit de Dan Alexa. Printre aceştia se numără şi Răzvan Trandu, Ovidiu Petre şi Florin Nanu. Dacă primul s-a înţeles cu o echipă de tradiţie a fotbalului românesc, Nanu şi Ovidiu Petre vor evolua, cel mai probabil, la nivelul fotbalului amator!

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, având în vedere o notificare transmisă de Aquatim S.A., care are planificate diverse lucrări de întreținere, va întrerupe miercuri, între orele 9 și 18, furnizarea apei calde la PT 43A și 43M. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Bogdăneștilor (parțial), Balta Verde, Cetății (parțial), precum și cei arondați zonei Mircea cel Bătrân.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat miercuri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Lugoj – str. N. Bălcescu, Mocioni (p), Ștrandului, orele 8 – 16; Peciu Nou, Pietroasa Mare, Dobrești, Balint, Târgoviște, Babșa, Paniova, Hisiaș, Ghizela, Labașinț, Fădimac, Stamora Română (p), orele 8 – 20.

Top