Stirile din ziua: 23 august 2015

Pe un picior de Plai: alergare de placere la Padurea Verde

Pe un picior de Plai: alergare de placere la Padurea Verde

Asociația Club Sportiv Alergotura continuă colaborarea cu Festivalul Plai. Dacă sunteți amatori de mișcare, în 12 și 13 septembrie puteți participa la cursele de alergare organizate în zona Muzeului Satului și a Pădurii Verzi. În plus, puteți ajuta o tânără să revină la o viață normală.

Curat cultural: Corul Regal Venlona, trimis la plimbare din Piata Operei!

Ca la noi la nimeni: Corul Regal Venlona din Venlo n-a fost lăsat să cânte în Piața Operei, gratis! Muzicienii au vrut să le ofere timișorenilor un concert suplimentar, dar n-au fost lăsați fiindcă n-au autorizație! Dacă vreți să-i ascultați, o puteți face totuși duminică seară. Primarul Nicolae Robu a aflat de pe Facebook despre acest incident și spune că agenții ar fi trebuit să-și sune șefii.

Brigitte Sfat are target in UNPR: 3.000 de noi membri in Timis

Ai un soț faimos, care s-a apucat și de politică, dar ai și niște afaceri în orașul natal, de unde te-ai mutat între timp. Ca să nu te plictisești departe de căminul conjugal, ajungi… șefă de organizație de femei în partidul consortului. E povestea lui Brigitte Sfăt, care s-a înscris în UNPR și trebuie să aducă 3.000 de noi membri.

Robu, Bojin si Stanciu, fiecare cu varianta lui pentru postul de antrenor la Poli

Cine îi va lua locul lui Dan Alexa pe banca tehnică a lui Poli Timişoara este întrebarea care stă pe buzele tuturor iubitorilor de fotbal bănăţeni în aceste zile. Cei doi decidenţi, Nicolae Robu şi Titu Bojin, au câte o variantă pentru postul de antrenor principal, la fel ca şi Daniel Stanciu, managerul sportiv al clubului.

Top