Stirile din ziua: 4 august 2015

Brigitte Sfat, presedinte la organizatia de femei a UNPR Timis!

Brigitte Sfat, presedinte la organizatia de femei a UNPR Timis!

UNPR Timiș are de acum un nou președinte interimar la conducerea organizației de femei. Este vorba despre nimeni alta decât… Brigitte Sfăt! Deși nu s-a expus până acum ca și om politic, soția lui Ilie Năstase este, conform surselor, și vicepreședinte UNPR la nivel național.

Scandal pe pasune la Iecea Mare! Amenajamentul pastoral i-a adus la cutite pe primar si viceprimar

După ce aproape că s-au luat la bătaie în ziua alegerilor prezidențiale din 2014, viceprimarul și primarul din Iecea Mare sunt din nou la cuțite. „Vicele” îl acuză pe primar că refuză să împartă pășunea crescătorilor de animale. Pe de altă parte, edilul șef susține că a întocmit hârtiile de care era nevoie pentru împărțeală, iar de aici încolo nu mai e treaba lui.

Veniti sa faceti o poza cu… cei dragi in Parcul Justitiei! Pana nu dispar copacii

Parcul Justiției își va schimba complet aspectul până la sfârșitul anului. Va dispărea gardul și vor apărea peluzele deschise, ca-n multe orașe din Europa. Proiectul prevede și plantarea unor arbori, dar, până atunci, timișorenii sunt invitați să-și facă… poze alături de copaci care există deja și care ei se tem că ar putea dispărea.

Reteta succesului la primarie: il minti pe Robu si obtii cinci milioane de lei. (Daca nu ne-a mintit Robu pe noi)

Consilierii locali au votat în ultima ședință de plen, fără prea multă tragere de inimă, suplimentarea bugetului pentru construcția Sălii Polivalente cu 4,8 milioane de lei. Ce-i drept, nu e o sumă colosală, ci doar ceva mai mult de jumătate din banii pe care municipalitatea vrea să-i bage într-o fântână cântăreață.

Utilaje de 20 de milioane de euro pentru reparatii de drumuri cu asfalt reciclat

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara nu va mai fi nevoită să apeleze la firme private pentru reparații la drumurile din subordine. DRDP va putea interveni cu forțe proprii, după ce va primi zece utilaje care permit reutilizarea asfaltului deja existent pe şosea. Licitaţia pentru achiziţia acestora este în desfășurare.

Palarii din verdeata si topuri din somon, intr-o expozitie inedita la Timisoara

Timișorenii amatori de artă sunt invitați să descopere o expoziție inedită, chiar la ei în oraș. Pentru eveniment au fost folosite doar două ingrediente: moda și mâncarea. Astfel, dacă sunt curioși să vedeți cum arată o pălărie din verdeață sau un maiou din somon sunteți așteptați la Galeria Calpe.

Alin Popoviciu, mut ca pestele! N-a vorbit niciodata in 2015 in parlament

Mare parte din parlamentarii români merg degeaba la serviciu! Peste o treime dintre ei nu au deschis gura nici măcar o dată în acest an. Printre aceștia, și deputatul liberal de Timiș Alin Popoviciu. Pe de altă parte, senatorul PSD Ilie Sârbu este în Top 4 Senat la capitolul luări de cuvânt.

aquatim

Fara apa rece

Colterm anunță că miercuri, 5 august, între orele 9 și 18, va întrerupe furnizarea apei reci pe străzile Martir Petru Domășnean, Regimentul 6 Artilerie Grea, Iancu Brezeanu, Martir Spiru Blănaru, Balta Verde, Mircea cel Bătrân, între Macilor și Bd. Cetății și punctele termice de pe străzile Martir Spiru Blănaru și Balta Verde. Se va lucra

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni tehnice, va întrerupe marți, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde la PT Corbului, Liceul 1, Văcărescu, 62, 63, 69, 81, 82, 83, 84, 85, 86, Vulturilor, 88, 89, V. Lupu, 98 și SDM. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Odobescu, Giurgiu,

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat marți întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Bazoșu Vechi, orele 9 – 16; Pietroasa Mare, Dobrești, orele 8 – 19; Stamora Română, orele 8 – 21; Lugoj – str. Mocioni (p), Pandurilor, T. Brediceanu, Sporturilor, orele 8 – 16.

Top