Stirile din ziua: 18 august 2015

Patru deputati de Timis semneaza un proiect de lege care „spala” baronii locali

Patru deputati de Timis semneaza un proiect de lege care „spala” baronii locali

Patru deputați de Timiș se numără printre semnatarii unui proiect de lege care modifică Statutul Aleșilor Locali, astfel încât primarii, președinții de CJ și consilierii locali și județeni să-și piardă mandatele doar dacă sunt condamnați la închisoare cu executare.

Baile Turcesti din Piata Libertatii nu raman la vedere! Cand vor fi bani, vor putea fi expuse

E oficial: Băile Turcești din Piața Libertății vor fi îngropate din nou și marcate doar în pavaj! Ele vor fi acoperite, printr-o soluţie de protejare in situ reversibilă, care va permite, cândva, expunerea lor integrală. Acum nu sunt bani pentru așa ceva.

Palatul Administrativ, CJT

Mai multi bani pentru angajatii CJ Timis, chiar din aceasta luna

Angajații Consiliului Județean Timiș primesc, de la 1 august, salarii mai mari cu 12%. În iunie, guvernul a dat undă verde pentru creșterea lefurilor în administrația publică, dar numai dacă bugetele locale suportă acest lucru. În Timiș, banii pentru salariile majorate ajung până în octombrie, când urmează o nouă rectificare.

titularizare

Din toamna, 26 de scoli din Timis vor avea directori noi

Ca în fiecare vară, apropierea noului an școlar agită lucrurile la ISJ. Consiliul de administraţie al instituției a decis înlocuirea din funcţii a 26 de directori de unităţi de învăţământ. Oficial, mare parte din cei schimbați erau fie înainte de pensie, fie au vrut să renunțe la posturile de directori.

aquatim

Apa rece oprita in Ghiroda

Aquatim anunță că miercuri, 19 august, între orele 9 și 14, va întrerupe funizarea apei reci pe străzile Pelicanului, Mătrăgunei, Luncii, Furnicii și Cimbrului din Ghiroda. Se va lucra la intersecția străzilor Prieteniei cu Pelicanului, pentru punerea în funcțiune a unei conducte noi de alimentare cu apă. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări de întreținere, va întrerupe marți, 18 august, între orele 8și 13, furnizarea apei calde la PT 22. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Aurel Popovici (parțial), Cărvunarilor, Olimpiadei, Piața Dr. Russel, străzile Popa Șapcă, T. Ionescu (parțial) și Zurobara.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat marți întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Orțișoara – SC Simultan, Cebza (p), orele 9 – 16; Sculea, orele 8 – 18; Pietroasa Mare, Dobrești, Stamora Română (p), orele 8 – 20; Lugoj – Micro 4 Bl. 35, 36, orele 9 – 19.

Top