Stirile din ziua: 12 august 2015

Punct ochit, punct lovit! Gura de oxigen pentru Poli

Punct ochit, punct lovit! Gura de oxigen pentru Poli

Dan Alexa şi-a fixat ca obiectiv să nu piardă jocul din deplasarea de la Târgu-Mureş, după două înfrângeri consecutive. Faţă de alte jocuri în care Poli şi-a dominat adversarii, cu ASA Târgu Mureş. timişorenii nu au mai fost superiori când vine vorba despre posesie, dar au fost mai pragmatici şi mai norocoşi, reuşind un 0-0 muncit.

piata agroalimentara

Teoria ca teoria, practica ne omoara: nu vom avea prea curand centru de legume-fructe in Timis

În primăvara lui 2014, ideea unui centru multifuncţional pentru legume şi fructe, dezvoltat de CJ Timiș și USAMVBT, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Csongrad, suna extraordinar. În vara lui 2015, totul a rămas în stadiul de… idee. Consilierul județean liberal Marian Constantin Vasile, unul dintre susținătorii proiectului, nu înțelege lipsa de reacție a CJ Timiș.

Inchirierea BancPost, in logica fireasca a afacerilor imobiliare bulgaresti ale Primariei Timisoara

Municipalitatea va plăti 300.000 de euro către BancPost, în contul închirierii pe o perioadă de cinci ani a două etaje din imobilul aflat lângă primărie. Acolo vor fi probabil ascunși angajații care freacă menta și care nu-i lasă nici pe alții să muncească.

Robu, romantic incurabil! Primarul si-a facut publica inca o piesa! / AUDIO

Nicolae Robu, între Eusebiu Camilar și Percy B. Shelley! Primarul Timișoarei a așteptat să-și termine vacanța în Sardinia și, pe modelul anului trecut, a făcut publică o a doua piesă proprie. Dacă în 2014 a fost „Ca marea”, în 2015, edilul a ajuns la concluzia – muzicală, desigur – că „E veșnică pe lume doar schimbarea”!

Cum i-a pierdut Poli pe Florin Cernat si Sissoko Mahamadou

Tot mai multe voci acuză campania de transferări din această vară a celor de la Poli Timişoara. Puţini ştiu însă că Poli a avut unul dintre cele mai mici bugete din Liga I pentru aducerea jucătorilor noi. Este motivul pentru care alb-violeţii nu au putut să aducă la Timişoara mai mulţi fotbalişti de valoare.

Fosta crama din Piata 700 va fi redeschisa! Primaria face, in sfarsit, licitatie / FOTO

După ce a stat închisă mai mulți ani și a fost inclusiv subiectul unei dispute publice între viceprimarul Traian Stoia și directorul filarmonicii, fosta cramă din Piața 700 este, în sfârșit, scoasă la licitație. Este vorba despre aproape 700 de metri pătrați în interior și aproape 500 metri pătrați de terasă. Prețul de pornire: 10 euro/mp/lună.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat miercuri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Cărpiniș – str. XIV – XV, Midanif, Moara, Ice Dyp Balaș – depozit Cărpiniș), orele 10 – 15; Folea (p), orele 9 – 15; Peciu Nou, Pietroasa Mare, Dobrești, Balint, Târgoviște, Babșa, Paniova, Hisiaș, Ghizela, Labașinț, Fădimac, Secaș, Crivobara,

Top