Stirile din ziua: 17 august 2015

radu toanca

Toanca vrea sa fie primar la Dumbravita. Ii mai lipseste doar partidul

Toanca vrea sa fie primar la Dumbravita. Ii mai lipseste doar partidul

Deși a făcut parte din gașca (hai să-i spunem așa!) lui Sorin Grindeanu, consilierul local Radu Țoancă pare să fie tras pe linie moartă în PSD. Culmea, asta se întâmplă chiar acum, când fostul lui partener de chiolhanuri și alte cele a ajuns ministru și staroste necontestat al PSD Timiș.

S-a votat rectificarea bugetara la CJ Timis, cei mai multi bani sunt pentru drumuri

Consilierii judeţeni au votat, luni, bugetul rectificat, dar și lista de investiții cu modificările necesare. CJ Timiș a primit aproape 21 de milioane de lei de la guvern, alte peste 70 de milioane de lei fiind împărțite între localități. Cei mai mulți bani merg spre drumuri.

Curtea de Conturi: CJ Timis a dat la sport 3,8 milioane de euro, fara documente! Timp de patru ani

Cel mai recent control al Curții de Conturi la Consiliul Județean Timiș a scos la iveală noi probleme în ceea ce privește finanțarea asociațiilor sportive la care CJ este membru. Practic, instituției i se reproșează că, timp de patru ani, nu a verificat modul în care au fost cheltuiți banii alocați! Este vorba despre o sumă de peste 3,8 milioane de euro!

Ostaficiuc si alti functionari publici, trimisi in judecata in dosarul finantarii ilegale a lui Poli!

Fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, Constantin Ostaficiuc, alături de alți funcționari publici, a fost trimis în judecată de DNA Timișoara, în dosarul finanțării clubului Poli. Acuzația este de abuz în serviciu în formă continuată.

Primarul Robu, dezlantuit pe Facebook: Rusine, PSD!

În loc să fie lăudat, așa cum se aștepta, pentru „perfomanțele” sale, primarul Nicolae Robu s-a trezit atacat de PSD Timișoara, care ar fi demarat o campanie de intoxicare „pe mulți bani”. Primarul a reacționat violent pe Facebook împotriva social-democraților. Aceștia au ripostat, afirmând că Robu dă vina pe alții pentru propriile nereușite.

Poarta cu nasturi… poarta arta! Asociatia Kratima readuce la viata portile Timisoarei / VIDEO

Năsturari nu mai sunt demult în Timișoara, dar renumele unuia dintre ei dăinuie și astăzi. Singura amintire a rămas „Poarta cu nasturi” a imobilului istoric aflat pe strada 16 Decembrie 1989, nr. 12. Mâncată de vremuri și uitată de oameni, poarta va primi acum o nouă viață, grație Asociației „Kratima”.

Praga: calatorie in timp in orasul de aur / FOTO

E de ajuns să ştii că este situat în Boemia centrală şi deja gândul la o localitate aflată într-o regiune cu un asemenea nume primeşte brusc un aer melancolic, pitoresc, blând. Praga, una dintre cele mai cochete capitale europene, este un vechi oraş regal care atrage anual peste patru milioane de turişti, dar reuşeşte să-şi păstreze totuşi aerul de măreţie de demult.

Sinceritatile lui Sorin Grindeanu

N-am înțeles exact dacă „a monitoriza situația” cu proiectele europene la primărie este o veste bună și pentru noi, contribuabilii, sau face parte doar dintr-un joc politic pentru localele din 2016. Indiferent de intenții, pesediștii au dreptate să facă larmă pentru situația în care primarul Nicolae Robu va duce orașul spre un colaps financiar, cu un minus 25 milioane de euro la bugetul de anul viitor.

aquatim

Fara apa rece in Buzias si Bacova

Aquatim anunță că luni, 17 august, între orele 8,30 și 21, va întrerupe furnizarea apei potabile în Buziaș și Bacova, ca urmare a întreruperii furnizării de energie electrică, planificată de Enel Distribuție Banat. Se va lucra la liniiile electrice aeriene din Topolovăț și Capăt și la stația de repompare a apei din Buziaș. La reluarea

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. E. Ungureanu nr. 10, Bd. Gh. Lazăr nr. 2, 4, orele 9 – 19;Lugoj – str.Mocioni (p), Bucegi (p), Cuza Vodă), orele 9 – 19; Moșnița Veche (p), Jebel (p), orele 9 – 15; Pietroasa Mare, Dobrești, Buziaș (SP Aquatim), orele 8 –

Top