Stirile din ziua: 10 august 2015

alegeri

Patru noi sectii de votare infiintate in Timis

Patru noi sectii de votare infiintate in Timis

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a anunțat că, în primele șase luni ale anului, au fost create 54 de noi secții de votare în 20 de județe. Cele mai multe dintre ele, adică nouă, sunt în Iași. În Timiș vor fi patru noi secții. La mijlocul lunii iulie, în România erau 18,269 milioane de cetățeni cu drept de vot.

Opt timiseni, luati la bani marunti de ANAF pentru… averi prea mari

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a început să verifice „persoanele cu venituri mari care prezintă risc fiscal ridicat”. Este vorba despre mult discutatul program de control al averilor maneliștilor, cămătarilor, interlopilor, așa-ziselor vedete și al altor români cu un stil de viață bătător la ochi. În total, în prima fază, sunt luate la puricat 313 persoane, din care opt din județul Timiș.

Idei proaspete pentru Piata Libertatii, dintr-un loc unde metrul patrat de casa poate costa… 300.000 euro!

Orice deplasare în străinătate a primarului Nicolae Robu, în vacanță sau în interes de serviciu, s-a lăsat cu minimum o idee sădită în mintea edilului. Grădinile suspendate din Dubai sau combinația palmier-conifere, văzută în Maroc, sunt doar două dintre ele. Concediul în Sardinia va aduce, se pare, o noutate în… Piața Libertății.

Poli pierde pe mana portarilor de tot circul!

Poli a primit în primele cinci etape ale sezonului şapte goluri, din care cele mai multe în urma unor flagrante greşeli de portar. Cea mai memorabilă gafă îi aparţine lui Eduard Pap, care a primit un gol care l-ar face de râs și pe un portar din campionatul judeţean. S-a întâmplat duminică, în jocul de duminică cu Astra Giurgiu.

Sapte destinatii, pentru sapte povesti: city-breakuri perfecte pentru toamna / FOTO

Atunci când simţi nevoia unei escapade care să îţi umple sufletul de frumuseţe, când nu te poţi sătura de plăcerea călătoriei şi a descoperirii, cele mai potrivite alegeri sunt excursiile de weekend. Un city-break are calitatea magică de a-ți încărca bateriile pentru câteva luni, și asta în doar câteva zile.

Cosuri de gunoi, doborate ca popicele! In timp ce politistii locali pazeau pasajul Michelangelo

Degeaba stau polițiștii locali pe Bd. Pârvan, că n-au ochi pentru altceva în afara pasajului subteran Michelangelo. S-ar putea întâmpla orice în zonă: dacă nu e spray pentru desenat pereți, e în regulă! În noaptea de sâmbătă spre duminică, mai multe coșuri de gunoi au fost puse la pământ unul după altul.

Canu, suspect de serviciu cand vine vorba despre blaturi! Iancu si Porumboiu, acuzatorii fundasului

Gabriel Cânu a fost erou negativ pentru Poli Timişoara în cele două jocuri susţinute în tricoul echipei timişorene în acest sezon. De fiecare dată, greşelile experimentatului jucător s-au soldat cu goluri în poarta lui Poli. Acelaşi gen de greşeli l-au transformat pe Gabriel Cânu, în trecut, într-un veritabil suspect de blaturi.

tramvaie noi

Primaria vrea sa stie cat de groaza va e sa mergeti cu tramvaiul si daca vreti linii de noapte

Cât de confortabil vă simțiți în timp ce mergeți cu autobuzul, tramvaiul sau troleibuzul? Ce vă place la transportul în comun în Timișoara? Ce vă scoate din minți? Ați vrea să existe linii de noapte? La toate aceste întrebări vrea să afle răspunsuri Primăria Timișoara, care a lansat un sondaj online.

Vacanta de 6.300 de lei in Romania, pe bonuri de la serviciu

Normele metodologice privind acordarea voucherelor de vacanţă au fost publicate în Monitorul Oficial, așa că angajatorii pot începe să acorde aceste facilități angajaților. Bugetarii și salariații din mediul privat pot primi vouchere de vacanţă în limita a şase salarii minim brute, care vor putea fi folosite doar în țară.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Chevereș (p), orele 9 – 19; Liebling (p), orele 9 – 15; Moșnița Nouă, Lugoj – str. Bocșei (p), Cernabora, Liliacului, Crinilor, Nuferilor, Nerău (p), orele 9 – 16.

Top