Stirile din ziua: 11 august 2015

Concurs de parapante si demonstratii de cautare si salvare, la Giroc

Concurs de parapante si demonstratii de cautare si salvare, la Giroc

Voluntarii Salvo pregătesc un eveniment special la finaalul săptămânii, în zona pădurii din Giroc și pe malul râului Timiș. Este vorba despre „Timişoara Paramotor Open 2015”, care programează, de asemenea, spectacole folclorice, dar și un festival culinar.

Poli, dupa modelul CSU Craiova, cu Contra si Alexa „principali”? Nu sunt excluse pistele Pustai sau Grigoras!

O nouă înfrângere la Târgu Mureş, a cincea din şase jocuri, i-ar putea fi fatală lui Dan Alexa. Jocul de miercuri este foarte important pentru tehnicianul timişorean, echipa antrenată de Alexa trebuind să se întoarcă la Timişoara cu cel puţin un punct. În caz contrar, sunt şanse mari să asistăm la unele modificări pe banca tehnică a timişorenilor.

Stoicikov si Belodedici joaca pentru Kassandra Rotariu, in nocturna, la Dudestii Vechi

Eveniment important în viața comunității bulgare din Banat. La Dudeștii Vechi va fi inaugurată, chiar de Sf. Maria, instalaţia nocturnă de pe „Hristo Stoicikov Arena”. Celebrul fotbalist bulgar va juca într-un meci caritabil, alături de alte personalități.

Dermatologia asteapta sa vina… toamna! Cladirea trebuia sa fie gata in iunie / FOTO

Clădirea de pe strada Daliei în care ar trebui să se mute Clinica de Dermatologie a Spitalului Municipal nu este gata încă, deși termenul inițial de finalizare a lucrărilor era 15 iunie. UPDATE: Viceprimarul Dan Diaconu susține că șantierul se va termina în două săptămâni, iar PMT va mai plăti chirie doar pentru un singur imobil cu destinație sanitară.

La Timisoara, strada Petre Tutea ramane strada Petre Tutea / VIDEO

Din decembrie 2014, în Timișoara există o stradă care poartă numele filosofului Petre Țuțea. După ce, la finele lunii iulie, președintele Klaus Iohannis a promulgat așa-numita lege antilegionari, șeful Institutului „Elie Wiesel” susține că ar fi cerut schimbarea denumirii acesteia și a obținut acordul primăriei. Reprezentanții PMT spun însă că nici vorbă de așa ceva.

aquatim

Apa rece oprita doua zile in Freidorf

Aquatim anunță că miercuri, 12 august, între orele 9 și 13, va întrerupe funizarea apei reci pe străzile Sulina și Constantin Daniel. Se va lucra la intersecția străzilor Sulina cu Anton Bacalbașa, pentru punerea în funcțiune a unei conducte noi de alimentare cu apă. De asemenea, joi, 13 august, între orele 9 și 19, va

Intreruperi de curent

Enel nu a programat marți întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Dumbrăvița – str. Liliacului, Rozelor, T. Tzara, E. Coșeriu, S. Procopiu, Arinului (p), orele 9 – 16; Giroc (p), Liebling (p), orele 9 – 16; Buziaș – str. Eroilor, 9 Mai, Gârlei, Republicii, Crucii, Mărăști, orele 8 – 20.

Top