Stirile din ziua: 20 august 2015

Potop in Timisoara: haos in trafic si pasaje inundate / FOTO

Potop in Timisoara: haos in trafic si pasaje inundate / FOTO

Ploaia pornită joi seară în Timișoara a făcut prăpăd în oraș. După câteva zeci de minute de căderi torențiale de apă, pasajele Jiul și Popa Șapcă au fost, ca de obicei, inundate, iar traficul a fost complet dat peste cap. S-au creat cozi interminabile de mașini, iar cei care s-au încumetat s-o ia prin pasaje au rămas în drum.

Petrecere in avion, in weekend, la Buzias / FOTO

Legenda spune că ar fi fost folosit de Gheorghe Gheorghiu-Dej, când se afla în zona Timișoarei. Cât adevăr e în această poveste nu mai contează, cert este că vechiul avion Lisunov a devenit, în timp, una dintre atracțiile Buziașului. Pentru că se împlinesc zece ani de când a fost reabilitat, urmează trei zile de petrecere.

Fotbalistii lui Dan Alexa, printre baietii rai ai Ligii I! Urmeaza suspendarile

Pe lângă nedoritele accidentări survenite în ultima vreme, Poli Timişoara se va mai confrunta cu o altă problemă: iminentele suspendări ale celor care „colecţionează” prea multe cartonaşe galbene. Printre aceştia figurează şi cei mai constanţi jucători din lotul formaţiei timişorene.

Inca o incercare de a face ordine in Kuncz, cu bani de la guvern

Acte de identitate pentru romi și puțină ordine în proprietățile de deținute de aceștia într-unul din cartierele oropsite ale Timișoarei. Sunt obiectivele proiectului „Kuncz, cartier în criză”, derulat de Asociația Centrul de Resurse pentru Regenerare Urbană, în parteneriat cu primăria, și finanțat de Agenția Națională pentru Romi.

Vremea rea muta Festivalul de opera si opereta / PROGRAM

Ediția cu numărul 11 a Festivalului de operă și operetă în aer liber de la Timișoara începe peste numai o zi. În acest an se va înregistra însă o premieră „organizată” de prognoza meteo: spectacolul inaugural va avea loc în… sala Operei Naționale Române! UPDATE: Și al doilea spectacol se va desfășura tot în interior.

Noua Dreapta iese in strada: Timisoara nu trebuie sa fie condusa de mafioti!

Pentru a șaptea oară, membrii Noua Dreaptă încearcă să atragă atenția asupra „scenelor dezgustătoare” de care au parte, în fiecare vară, timișorenii, din cauza parangheliilor organizate de clanurile de romi. Sâmbătă, 22 august, este programat un nou marș la care sunt invitați toți cei care se simț deranjați de aceste manifestări care sfidează bunul simț.

aquatim

Apa rece oprita in Buzad

Aquatim anunță că joi, 20 august, între orele 9 și 16, este planificată spălarea rezervorului de înmagazinare a apei potabile din Buzad. Ca urmare, în localitate va fi întreruptă furnizarea apei reci. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să curgă apă tulbure la robinete. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, utilizatorilor

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. N. D. Cocea, M. Millo, Legumiculturii, C-tin Radu, Calea Buziașului (p), Spătarul N. Milescu, Piața Palade, orele 9 – 17; Pădureni (p), orele 9 – 17; Lugoj – str. Vlad Țepeș, Panselelor, orele 8 – 17; Pietroasa Mare, Dobrești, Topolovățu Mare (total, în

Top