Stirile din ziua: 14 august 2015

Grindeanu, catre Robu: Timisoara inseamna mai mult decat paranghelii si inot in Marea Tireniana

Grindeanu, catre Robu: Timisoara inseamna mai mult decat paranghelii si inot in Marea Tireniana

Despre Timișoara se poate vorbi și în alți termeni, în afară de paranghelii țigănești și aventurile din vacanță ale primarului Nicolae Robu. Asta crede deputatul PSD Sorin Grindeanu, care solicită municipalității să prezinte un plan concret de acțiuni pe care le întreprinde pentru ca Timișoara să fie într-adevăr demnă de titlul de capital culturală europeană.

PSD Timis va veghea ca Primaria Timisoara sa nu intre in faliment

Cu lucrările din zona Cetate, dar și altele finanțate pe fonduri europene derulate în ritm de melc, ADR Vest a avertizat Primăria Timișoara că există riscul de a trebui să plătească din bugetul propriu 25 de milioane de euro. Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, spune că situația ar putea deveni dramatică.

Caldura mare, monser!

Ba e chiar caniculă! Și nefiind arestată, așa cum a cerut inteligentul fotbalist Claudiu Răducanu, canicula produce multe victime, dar și întâmplări ilare. Inclusiv în lumea politică. Fiindcă unele lucruri nu se pot explica decât prin statul la soare cu capul neacoperit. Sau, mă rog, cu capul gol!

concurs

Grindeanu ii promite lui Robu o surpriza la alegerile din 2016! Candidatul PSD e inca un mister

Sebastian Răducanu, Marius Craina, Florică Bîrsășteanu, dar și… Sorin Grindeanu! Și nu numai! PSD Timiș nu se grăbește să-și anunțe candidatul la Primăria Timișoara pentru 2016. Președintele filialei spune că sunt în analiză mai multe variante, dar îi transmite actualului primar Nicolae Robu că va avea o surpriză la anul.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru punerea în funcțiune a rețelei termice reabilitate, va întrerupe vineri, între orele 9 și 15, furnizarea apei calde la PT 93. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Arenei, Sirius, Uranus, Rachetei și Sudului.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giarmata – Hella, PC 22235, orele 9 – 17; Pădureni (p), Jebel (p), orele 9 – 17; Pietroasa Mare, Dobrești, Balint, Târgoviște, Babșa, Paniova, Hisiaș, Ghizela, Labașinț, Fădimac, Secaș, Crivobara, Vizma, Spata, Rădmănești, Ohaba Română, Bara, Lăpușnic, Dobrești, Ohaba

Top