Stirile din ziua: 22 august 2015

Doar cateva zeci de participanti la marsul anti-clanuri tiganesti, organizat de Noua Dreapta / FOTO

Doar cateva zeci de participanti la marsul anti-clanuri tiganesti, organizat de Noua Dreapta / FOTO

Cea de-a șaptea ediție a marșului împotriva mafiei imobiliare, organizat de Noua Dreaptă, a adunat, sâmbătă seară, doar câteva zeci de participanți. „Înarmați” cu steaguri, membrii ND s-au întâlnit la statuia lui Mihai Eminescu, iar apoi au plecat în marș, sub supravegherea jandarmilor.

Inghesuiala la opera: timisorenii au stat la coada la… nunta / FOTO

La Timișoara s-a stat, pentru a doua seară la rând, la coadă la… operă! Ca pe vremuri la alimentară, melomanii s-au așezat cuminți la rând cu mai bine de oră de începerea reprezentației cu „Nunta lui Figaro”, programată sâmbătă seară. Intrarea a fost liberă, pentru că spectacolul e parte a Festivalului de operă și operetă.

Robu acuza dur transferurile de la Poli: „Deceptii totale!”

A fost nevoie de opt etape și o înfrângere catastrofală la Viitorul lui Hagi, pentru ca primarul Nicolae Robu să constate că sunt probleme mari la echipă. Asta, după ce, la fiecare din eșecurile precedente găsea tot felul de scuze (arbitri, ghinion, vreme etc.), dar niciodată jocul prestat de elevii lui Dan Alexa.

Probleme la Incuboxx: a costat patru milioane de euro, dar ploua inauntru! Saiftim refuza sa faca reparatiile

La mai puțin de un an și jumătate de la inaugurare, în Incuboxx intră apa și nu funcționează instalația de aer condiționat. Clădirea este în garanție, dar constructorul Saiftim refuză să facă reparațiile. Firma a intrat în insolvență la scurt timp după ce a încasat cele patru milioane de euro pentru această lucrare.

Jorge Alvarez ar putea fi interimar la Poli, varianta Velcea este exclusa

Conducerea lui Poli Timişoara este în căutarea unui antrenor, după ce Dan Alexa și-a anunțat demisia. Chiar înainte de plecarea acestuia, unele voci îl dădeau ca înlocuitor pe Valentin Velcea. Cel mai probabil însă, pe banca tehnică a formaţiei timişorene, la jocul cu Concordia Chiajna, va sta spaniolul Jorge Alvarez, care are licenţa UEFA PRO.

Top