Stirile din ziua: 24 august 2015

Florin Marin va prelua Poli, Iosif Rotariu va fi secund!

Tehnicianul Florin Marin și-a reziliat, luni, contractul cu FC Rapid și urmează să devină antrenor principal la Poli! Informația a fost confirmată de primarul Nicolae Robu, care a anunțat și cine va fi antrenor secund. Clubul timișorean nu s-a înțeles, din punct de vedere financiar, cu alți tehnicieni, contactați în cursul zilei de luni.

Cosmin Contra, prima optiune si singurul contactat pentru a prelua banca lui Poli

Cosmin Contra a fost sunat imediat după meciul cu Viitorul, pentru a i se propune să ocupe locul lăsat vacant după demisia lui Dan Alexa. Fostul jucător și antrenor al lui Poli a cerut un răgaz de două-trei săptămâni pentru a-și rezolva unele probleme financiare la ultima echipă antrenată, Guangzhou (China), urmând să preia ulterior banca lui Poli. UPDATE: Luni după-amiază are loc, totuși, o întâlnire între reprezentanții lui Poli și Dorinel Munteanu.

Campania de transferuri de la Poli, esec total! Bulgarul Sarmov, cel mai bun exemplu

Apele sunt tulburi la Poli Timişoara, după demisia lui Dan Alexa. Mulţi jucători sosiţi în această vară au contracte mult mai mari decât cei care au dus greul promovării, deși sunt total ieşiţi din formă, nepregătiţi fizic sau supraponderali. Campania de transferuri orchestrată de Daniel Stanciu pare să fie un adevărat fiasco.

Mii de oameni la primul spectacol in aer liber de la Festivalul de opera si opereta / FOTO

După ce au stat efectiv la coadă ca să prindă loc în sala Operei Române la primele două spectacole din Festivalul de operă și operetă, timișorenii s-au înghesuit, duminică, la Teatrul de Vară din Parcul Rozelor. A fost programat „Scripcarul pe acoperiș”, a cărui poveste a fost urmărită cu sufletul la gură de câteva mii de spectatori.

Targ de antichitati pe strada Marasesti

O nouă ediție a Târgului de Antichităţi şi Handmade organizat de Expo Timișoara și Star Expo începe pe strada Mărășești. Acesta se va desfășura în perioada 24-27 august, între orele 9 și 20. Puteți găsi aici produse tip antichităţi si handmade, la preţuri rezonabile, care pot intra în posesia pasionaţilor de obiecte vechi sau pot

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Dobrești, Pietroasa Mare, orele 8 – 19; Cruceni (p), orele 9 – 15; Lugoj – Bl. Zona Țesătorilor 1-16, str. Episcop Bălan, L. Rebreanu, D. Cantemir, A. Vlaicu (p) orele 8 – 16; Giroc – str. Câmpului, Trandafirilor, Dunărea,

Top