Stirile din ziua: 26 august 2015

Haos in Calea Sagului! Au inceput lucrarile la sensul giratoriu pentru noul mall

Haos in Calea Sagului! Au inceput lucrarile la sensul giratoriu pentru noul mall

Drumul de la Timișoara la Moravița va fi, în următoarele săptămâni, un adevărat test al nervilor pentru șoferi. În Calea Șagului au început lucrările de amenajare a noului sens giratoriu pentru mallul construit de sud-africanii de la NEPI, iar traficul se va desfășura cu restricții.

Robu: Trebuie sa se duca vestea ca in Timisoara nu au ce cauta satrari, cersetori si batausi!

Timișoara trebuie să devină un oraș în care toți răufăcătorii trebuie să știe de frica legii! Aceasta este concluzia la care a ajuns primarul Nicolae Robu, care cere Poliției Locale, Poliției Naționale și Jandarmeriei să intervină mai repede și mai prompt împotriva… „șătrarilor” și a altor răufăcători.

Biciclete da, curse de masini ba! Intr-o luna, in jurul stadionului va fi interzis traficul auto

La stadionul „Dan Păltinișanu” au început lucrările care vor transforma zona într-una interzisă mașinilor. În aproximativ o lună, după estimările primarului Nicolae Robu, pe aici nu vor mai putea circula decât bicicliști, skateri și pietoni, iar cursele ilegale de mașini vor deveni amintire.

michelangelo

Se inchide pasajul Michelangelo! Doar pentru masini!

Nu o zi întreagă, în tot orașul, ca la Paris, dar măcar două ore fără mașini, pe două artere extrem de circulate. Este propunerea primăriei pentru sâmbătă, 29 august, când traficul auto va fi interzis pe Bd. Pârvan și Bd. Coposu, inclusiv prin pasajul Michelangelo. Sunt invitați însă să profite de această restricție bicicliștii și cei care se dau pe role.

Targul olarilor, la Jupanesti

Dacă aveți poftă de o ieșire din cotidian, într-un loc în care tradiția încă se îmbină în mod fericit cu modernitatea, suneți asteptați, duminică, 30 august, la târgul olarilor de la Jupânești. Organizatorii evenimentului au pregătit mai multe surprize.

Surpriza: Cursa Ratustelor de la Bega Bulevard te duce sa-l vezi pe… Mickey Mouse / PROGRAM

O nouă ediție a Festivalului Bega Bulevard stă să înceapă. În perioada 4-6 septembrie, timișorenii sunt invitați să iasă din case și să ia parte la activitățile organizate special pentru ei pe malul Begăi. În 6 septembrie va avea loc și deja tradiționala Cursă a Rățuștelor. Marele premiu îl va duce pe câștigător la… Paris!

Avertisment cu topoare vizavi de prefectura! Un clan de romi vrea sa puna mana pe inca o cladire

O nouă situație incredibilă, dar cu repetiție, în centrul Timișoara: proprietarii unor garaje situate în curtea unui imobil aflat lângă prefectură sunt amenințați de vecinii romi! Oamenii nu au acceptat ofertele țiganilor care voiau să cumpere, așa că acum sunt supuși unui întreg arsenal de intimidări.

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări de întreținere, va întrerupe miercuri, 26 august, între orele 8 și 14, furnizarea apei calde la PT 49A. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Brândușei, Circumvalațiunii, Libelulei, Teiului, Torontalului și Zânelor.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Ion I. de la Brad (p), Lucerna (p), Oravița, Stuparilor (p), orele 9 – 17; Giroc – str. Soarelui, Bujorilor, Roiniței, Ficusului, Câmpului, Dunărea, Trandafirilor, orele 9 – 17; Dobrești, Pietroasa Mare, Stamora Română (p), orele 8 – 19; Jamu Mare (p), orele 9

Top