Stirile din ziua: 21 august 2015

Alexa: Demisionez! Am demnitate, pe mine nu ma mai intoarce nimeni

Alexa: Demisionez! Am demnitate, pe mine nu ma mai intoarce nimeni

Dan Alexa, profund afectat după umilinţa suferită de Poli în jocul cu Viitorul Ovidiu, şi-a anunţat demisia! Antrenorul timişorean spune că decizia e irevocabilă, în ciuda insistenţei jucătorilor din lot.

Regele Hagi i-a dat sah mat lui Dan Alexa! Poli, umilita de Viitorul

„Mergem la Ovidiu să câştigăm jocul cu Viitorul”, spunea Dan Alexa înaintea jocului cu echipa lui Gheorghe Hagi. Pe teren s-a întâmplat însă altceva. Poli Timişoara a fost umilită de trupa patronată şi antrenată de Gheorghe Hagi şi se poate „lăuda” cu un total de 12 goluri primate şi patru marcate în cele opt etape.

Grindeanu il pune la punct pe Raducanu senior: PSD isi desemneaza singur candidatii!

Doar Sebastian Răducanu decide dacă vrea sau nu să candideze pentru Primăria Timișoara și răspunde pentru rezultatele organizației pe care o conduce. E mesajul președintelui PSD Timiș, Sorin Grindeanu, postat vineri seară pe Facebook, în replică la declarațiile făcute de Ion Răducanu.

alfred simonis psd timis

PSD, mesaj pentru Robu, dupa potop: Din 2016, facem noi tot ce n-ati facut pentru Timisoara!

Timișoara a fost dată peste cap joi seară de o ploaie torențială, care a paralizat traficul și a inundat toate pasajele. Mai puțin unul: cel de la Michelangelo. Primarul Nicolae Robu a anunțat asta încântat pe Facebook. Tot pe Facebook a primit și un răspuns, din partea lui Freddy Simonis, șeful grupului PSD din CL.

Niciun Raducanu in lupta pentru PMT! Unul e prea batran, altul e prea manierat

Susține ideea ca UNPR să meargă singură în alegerile locale, dar e categoric: chiar și într-o astfel de variantă, nu va mai candida la Primăria Timișoara. Deputatul Ion Răducanu știe și pe altcineva care nu va intra în această cursă anul viitor: fiul său, care e prea manierat pentru politica românească.

PMP Timis: Statutul alesilor locali se transforma in Statutul penalilor

PMP Timiș critică inițiativa legislativă semnată de 16 parlamentari, din care patru sunt din Timiș, prin care se modifică Statutul aleșilor locali. Prin această modificare, președinții de CJ, primarii și consilierii locali și județeni nu-și vor mai pierde mandatul decât în cazul în care vor primi condamnări la închisoare cu executare.

Festivalul George Enescu, in 13 proiectii, live la Timisoara / PROGRAM

Melomanii din Timișoara au parte de o surpriză pe măsura pasiunii lor: vor putea vedea, chiar în orașul lor, mai multe concerte de la Festivalul „George Enescu”, în proiecţii de cinema, în high definition. Este vorba despre 13 spectacole, atent selectate din festivalul care va dura trei săptămâni.

Informatica Timisoara ataca prima liga si Cupa Romaniei la futsal cu mai multi internationali si cativa stranieri

Timişoara intră din nou în lumea futsalului de mare performanţă, după ce Informatica Timişoara va debuta anul acesta în primul eşalon. Cu o echipă în care regăsim patru internaţionali români şi câţiva stranieri cu CV-uri impresionant antrenaţi de Robert Lupu, Informatica va ataca titlul naţional şi Cupa României!

E oficial: Biserica Iezuita si vestigiile turcesti din Piata Sf. Gheorghe, conservate la vedere / FOTO

O parte din istoria Timișoarei rămâne totuși la suprafață. Este vorba despre fundaţia Bisericii Iezuite, zidurile de cărămidă şi fundaţia minaretului descoperite în Piața Sf. Gheorghe, care vor fi „încorporate” într-o structură de tip amfiteatru. Aceasta este soluția aprobată de Ministerul Culturii, astfel că lucrările în zonă pot fi reluate.

Robu e fericit: Pasajul Michelangelo a trecut cu brio „proba de apa”!

Ploaia torențială care a căzut, timp de câteva ore, joi seară, în Timișoara a făcut ravagii în oraș. Au fost inundate deopotrivă străzi, pasaje și subsoluri de clădiri, însă, dincolo de dezastru, autoritățile locale au găsit un motiv de bucurie. Pasajul Michelangelo a rezistat!

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Dumbrăvița (p), Pădureni (p), orele 9 – 17; Pietroasa Mare, Dobrești, Topolovățu Mare (p), orele 8 – 20; Jebel (p), orele 9 – 15; Lugoj – str. Honoriciului, orele 8 – 16.

Top