Stirile din ziua: 25 august 2015

Amenzi de milioane pentru firmele prinse cu nereguli

Amenzi de milioane pentru firmele prinse cu nereguli

ITM Timiș a făcut bilanțul primului semestru din anul 2015. Inspectorii muncii au făcut mii de controale, iar în urma verificărilor unii patroni s-au ales cu amenzi considerabile. Totalul sancțiunilor ajunge la peste 2.5 milioane de lei.

Targ de locuri de munca si zeci de oferte, pentru persoanele defavorizate

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a decis să vină în ajutorul persoanelor din medii defavorizate, organizând pentru ele un târg de locuri de muncă. Zeci de oferte sunt puse la dispoziția acestor persoane, iar diferiți specialiști în resurse umane le pot furniza consiliere în carieră și alte informații folositoare.

Zeci de tone de nisip si deseuri, spalate de ploaie din reteaua de canalizare a Timisoarei

Ploile torențiale de săptămâna trecută au… stabilit adevărate recorduri la stația de epurare a Timișoarei. Zeci de tone de deșeuri și nisip a fost aduse acolo de apele dezlănțuite. Aquatim face un apel la timișoreni, să nu mai arunce scânduri și tot felul de alte obiecte în rețeaua de canalizare.

curtea de conturi

Robu: Dragi polisti, haideti sa-i dam lui Florin Marin girul nostru!

Confruntat cu un val uriaș de critici legate de alegerea noului antrenor al lui Poli, primarul Nicolae Robu a ales să se adreseze, pe Facebook, „adevăraților poliști”. Edilul spune că s-a ajuns aici, printre altele, și pentru că, în acest moment, Cosmin Contra nu poate veni la Timișoara.

Pista de doua milioane de euro spre Serbia, capcana pentru biciclisti / FOTO

Inaugurată oficial acum trei luni, pista de cicloturism spre Serbia pare să nu fie deloc prietenoasă pentru bicicliștii care se aventurează pe ea. A pățit-o, la finele săptămânii trecute, un timișorean care se bucură că, în cele din urmă, a ajuns întreg acasă. Pista a costat peste 2 milioane de euro și a avut nevoie de reparații chiar înainte de a fi… deschisă!

aquatim

Apa rece oprita la Mosnita

Aquatim anunță că miercuri, 26 august, între orele 9 și 15, va întrerupe funizarea apei reci în Moșnița. Se va lucra la intersecția străzilor Calea Buziașului cu Matei Millo, în cadrul unui program de modernizare a rețelei de apă. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca în zonele menţionate să curgă apă tulbure

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. N. D.Cocea, M. Millo, Legumiculturii, Martir C-tin Radu, Calea Buziașului (p), Spătarul Milescu, Piața Palade, orele 9 – 17; Izvin (p), orele 9 – 17; Lugoj – Bl. Zona Țesătorilor 1-16, orele 8 – 16; Dobrești, Pietroasa Mare, Stamora Română (p), Topolovățu Mic,

Top