Stirile din ziua: 9 august 2015

Poli pierde din nou pe mana ei! Canu si Pap, groparii alb-violetilor

Poli pierde din nou pe mana ei! Canu si Pap, groparii alb-violetilor

Poli Timişoara a pierdut jocul de pe teren propriu cu 1-3 în faţa celor de la Astra Giurgiu, în urma unor greşeli impardonabile comise de fundaşul Gabriel Cânu şi portarul Eduard Pap.

Dan Alexa intareste defensiva pentru jocul cu Astra! Dilema tehnicianului: Pap sau Kirschstein?

Poli întâlneşte duminică, de la ora 18:30, Astra Giurgiu, cea mai în formă echipă din România. Avertizat de forma excelentă a Astrei arătată în „dubla” cu englezii de la West Ham, Dan Alexa va căuta cea mai bună formulă pentru a trimite pe terenul de joc o defensivă care să contracareze jocul ofensiv al giurgiuvenilor.

Paul Codrin Oneci, un olimpic cu care Timisoara trebuie sa se mandreasca

Timișoara se poate mândri cu rezultatele spectaculoase ale unui elev de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”. Este vorba despre Paul Codrin Oneci, care s-a descurcat de minune la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică din Indonezia. La numai 16 ani, adolescentul are deja o colecție impresionantă de medalii.

Ploaie de goluri la debutul Ligii a IV-a Timis! Satelitul lui Poli a facut scorul etapei

Mult aşteptatul debul al Ligii a IV-a Timiş a avut loc la finalul acestei săptămâni. În primele şase dispute ale etapei s-au înscris 25 de goluri, adică mai bine de ptru goluri în fiecare joc, cele mai multe goluri fiind înscrise în partida dintre Poli II Timişoara şi Pobeda Dudeştii Vechi.

Top