Stirile din ziua: 7 august 2015

Atenție la temperaturile ridicate

Caldura extrema in Croatia si Italia! Coduri rosii de canicula si probleme in trafic

Caldura extrema in Croatia si Italia! Coduri rosii de canicula si probleme in trafic

Două dintre destinațiile preferate de vacanță ale românilor sunt afectate, în această perioadă, de capriciile vremii. În Croația, căldura va depăși cotele suportabilulul în următoarele șapte zile, iar în Italia se anunță deopotrivă caniculă și furtuni, plus valori ridicate ale traficului.

Robu, despre institutul oncologic anuntat de Bojin: E o licarire de speranta, nu o mare bucurie

Aflat în vacanță, primarul Nicolae Robu nu poate sta departe de problemele de acasă. De această dată, edilul salută „licărirea de speranță” anunțată de fostul său aliat, președintele CJ, Titu Bojin, în legătură cu viitorul institut oncologic. Robu spune totuși că nu ar trebui să ne îmbătăm cu apă rece.

Camionetele de peste 1,9 tone si microbuzele ar putea fi parcate din nou printre blocuri

Interdicția de parcare între blocuri a mașinilor de marfă de peste 1,9 tone și a microbuzelor cu mai mult de nouă locuri, votată în iulie în CL, ar putea avea viață foarte scurtă. Un consilier local liberal se gândește să propună deja modificarea ei, în sensul revenirii la interdicția referitoare doar la vehiculele de peste 3,5 tone.

Spitalul Judetean Timisoara

Un mic spital in… Spitalul Judetean: UE da 10 milioane de euro pentru aparatura si modernizare

Aparatură de ultimă generație și condiții mult mai bune de tratament – de asta vor avea parte, de anul viitor, pacienții care se vor adresa medicilor din Spitalul Județean. Un proiect de aproximativ 12 milioane de euro, finanțat în mare parte de UE, este în derulare în această perioadă.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Foraj 13 și 19 Aquatim, Pădureni (p), orele 9 – 17; Pietroasa Mare, Dobrești, Balint, Târgoviște, Babșa, Paniova, Hisiaș, Ghizela, Labașinț, Fădimac, Buziaș – cartier MAN-str. Florilor, A. Iancu (p), UPU Spital, Siemens, orele 8 – 20.

Top