De ce din banii timisoreanului se poate finanta CSU Craiova, dar nu si ACS Poli?

Faptul că s-a blocat finanțarea cluburilor sportive de la bugetul local pare a bucura pe multă lume. Se vede asta în comentariile de pe diversele site-uri sau de pe rețelele de socializare. Nu mai vorbesc că unii sar în sus de bucurie fiindcă Ostaficiuc, Ciuhandu și alții au ajuns la DNA pe motiv de finanțare a lui Poli în era Marian Iancu. Unii dintre ei au sărit probabil în sus și când Poli făcea egal la Amsterdan în fața Ajax-ului lui Luis Suarez, dar lucrurile se uită. Acest blocaj venit din partea de Curții de Conturi mi se pare o restrângere gravă a autonomiei locale. Mai mult, din taxele și impozitele timișoreanului nu se pot finanța acum Poli, BC Timișoara, RCM Saracens sau HC Politehnica. În schimb, o parte din aceleași taxe și impozite ajung la echipe precum CSU Craiova, Pandurii, Iași, Chiajna, CSM București, Voluntari și multe, multe altele. Și am explic cele de mai sus în trei pași.

Unu. Văd în comentarii mulți specialiști în legislație care își dau cu părerea despre situația actuală, susținând cu tărie că finanțarea este ilegală. Nu este însă nicio decizie judecătorească care să ateste acest lucru. Există doar un raport – atenție, neexecutoriu! – făcut de un angajat al Curții de Conturi. Așa cum în trecut au fost mult mai multe rapoarte care dădeau undă verde finanțării. După cum există judecători care au parafat asocierile CLT la cluburile sportive. Atâta timp cât în întreaga țară, începând cu Bucureștiul și terminând cu ultimul cătun, consiliile locale și județene finanțează echipele sportive, mi se pare de bun simț să cred că o astfel de bugetare este legală. Iar ilegal este ce se întâmplă la Timișoara unde un angajat al Curții de Conturi blochează acest lucru.

Doi. E clar că un buget local, cât ar fi de mare, nu poate satisface doleanțele tuturor. Unii vor ca o parte din buget să fie canalizată spre susținerea sportului. Și au multe motive pertinente în acest sens. Alții vor ca primăria să dea bani pentru mai multe festivaluri ale cârnaților sau manelelor, vor biserici sau moschei, fântâni cântărețe (da, există un personaj care vrea și fântână, și sport) sau monumente cu sclipici. De aceea, există un primar și un consiliu ales care decid oportunitatea pentru unul sau altul dintre obiective. Nu-ți place alegerea lor, ai posibilitatea să alegi alt primar. Actualul primar și consiliul local au decis să finanțeze mai multe echipe sportive. Ca să fie clar, suma totală votată în acest sens este în jur de 1,5% din întregul buget. Dacă sunt unii tare grijulii cu bugetul, trebuie să știe că cei mai mulți bani se duc în protecție socială. Și aici primăria chiar ar trebui să intensifice controalele pentru ca ajutoarele sociale să ajungă doar la cei care într-adevăr au nevoie de ele. Fiindcă să fim serioși, în Timișoara numai cine nu vrea nu găsește de lucru. Dar poate cei care se bucură de blocarea finanțării sportului doresc ajutoare sociale mai mari și mai multe. În fine, în programul său electoral, Robu a promis o finanțare substanțială a echipelor de sport până acolo încât „cucerirea titlurilor de campioană să fie o banalitate”. Și a primit votul timișorenilor, inclusiv pentru această promisiune. Cine nu dorește bani la sport, ci pentru biserici, manele sau statui cu beculețe, să voteze un primar care le promite acest lucru. Asta e democrația!

Trei. E un fapt cunoscut că Timișoara dă mult mai mulți bani la bugetul de stat decât primește. În schimb, alte județe sau orașe primesc mult mai mult decât dau. Și își permit și să țină echipe sportive. Cu o parte din bani veniți din Timișoara. Nu mai vorbesc de faptul că de la bugetul de stat se fac acum stadioane nou-nouțe la Craiova sau Târgu-Jiu. Tot de la bugetul de stat se subvenționează căldura sau transportul în București. Buget de stat, repet, la care contribuie foarte mult și timișoreanul. Din ai cărui bani, indirect, sunt susținute zeci de echipe de fotbal, baschet, handbal sau rugby din întreaga țară. Numai cele din Timișoara nu pot fi finanțate din banii timișoreanului, fiindcă așa a decis o angajată a Curții de Conturi Timiș. Spre marea bucurie a unor timișoreni care jubilează pe marginea acestui aspect. Dar poate greșesc, iar aceștia nu sunt baș timișoreni…

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

21 comentarii pentru acest articol

polistul56 a spus: (septembrie 27th, 2015 at 20:15 )

asta e Romania.

 
INO a spus: (septembrie 28th, 2015 at 04:26 )

BEY!ASTA SE VA SCHIMBA CURÎND!ȘI TIMIȘOARA VA PUTEA FINANȚA ORICE SPORT DOREȘTE!ÎNSĂ O ÎNTREBARE NE CUTREMURĂ PE TOȚI!OARE AȘA DE PRO ȘTI SÎNT JURIȘTI PRIMĂRIEI SAU CJ SAU CINEVA A ARUNCAT ACEST ZVON ȘI IA SPERIAT PE TOȚI!SITUAȚIA ESTE SUB CONTROL SE VA PUTEA FINANȚA ÎNSĂ MAI SPERIE ȘI DNA -UL ȘI CURTEA DE CONTURI PE CINE POATE NU MÎNCAȚI BĂ LASĂ CĂ MÂNCĂM NOI MURITORI DE FOA ME DIN ȚARĂ!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

 
koks a spus: (septembrie 28th, 2015 at 07:16 )

Poate ca inainte de a edita acest articol trebuia sa va documentati un pic ni din legislatie, ci chiar din articolele de presa ale vremii. Asadar, punctual:
1. raportul Curtii de Conturi sta la baza emiterii unei decizii care este EXCUTORIE.
2. Exista deja o hotarare pronuntata in cazul finantarii poitehnicii lui Iancu ce constituie deja un precedent; finantarea lui acs realizandu-se dupa acelasi principii de casa.
3.Autonomia administrativa NU presupune cheltuirea banului public la discretia alesului/alesilor locali cum tindeti sa sugerati prin acest articol; Mult vehiculata „oportunitate” trebuie corelata cu legalitatea, altminteri care ar fi distinctia intre un stat de drept si unul totalitar?

 
peluza Putin a spus: (septembrie 28th, 2015 at 08:13 )

@kokos=troliu
tu nu stii sa citesti?
intrebarea este:”De ce din banii timisoreanului se poate finanta CSU Craiova, etc, dar nu si ACS Poli?”

 
Nazorelul a spus: (septembrie 28th, 2015 at 09:09 )

Domnule Ino Ardelean, din banii nostrii ai timisorenilor se finanteaza alte echipe pentru ca narozelul nostru Robu (mare fotbalist la asociatia studentilor comunisti de pe izlazul de la Bocsig, nici acolo nu a auzit nimeni de fotbalistul Robu!!!) este cunoscut de ,,cal breaz”, care palavrageste mult, se spumeaza cand se infierbanta ca si gigi becali, desi se tine mare profesor universitar doctor inginer rector…etc! Vedeti ca nu a mai fost reales de noul pnl=vchiul pdl ca presedinte regional, ci a fost alesss…bennn! Dece sa se finanteze doar fotbalul?? ca pentru aceasta se spumeaza atata micutul fotbalist robu, iubirea vietii lui=fotbalul?? Nu am auzit sa se spumeze nici el, nici pupincuristii lui din CL pentru gimnastica, canotaj, atletism, patinaj, dans sportiv! Toti lingaii lui Robu stiu, cunosc capriciile lui si atunci cand vor sa profite pentru ei personal, pentru niste parai si contracte pe bani publici pentru firmele lor capusa o iau la lins ,,gel estompator” dar pe la spate il barfesc pe robu ca-i ,,narozelul/narcistul neamului” si NU fac nimic concret, sa se uneasca si sa rezolve problema sportului banatean!

 
birlic a spus: (septembrie 28th, 2015 at 10:50 )

D-le Ardelean , de ce nu publicati Raportul CC acesta nefiind secret , sa vada si cunoscatorii in materie ,ce acte normative se invoca a fi fost incalcate,,sa discutam pe subiect ,nu sa facem subpozitii ,sau sa ne indoim de competenta sau buna credinta a consilierului care la intocmit .Cer acest lucru ,nu ca as considera ca Primaria Tms. nu ar avea avea oameni competenti in asi sustine pct. de vedere ,dar in ultima vreme prea multe Contestatii ajung in instanta unde de regula nu sunt judecatori competenti pe speta sa faca dreptate ,se bazeaza f mult pe autoritatea lucrului judecat (vezi cazul Ostaficiuc) de care e frica d-lui Primar.

 
liviu a spus: (septembrie 28th, 2015 at 11:03 )

Cai de atac ale raportului?!

 
KOKS a spus: (septembrie 28th, 2015 at 11:40 )

Pt peluza putina!
pentru ca intrebarea din titlu este profund irationala in conditiile in care banul timisoreanului cum va place voua sa va exprimati care se face venit la bugetul de stat este acel ban retinut cu titlu de impozit profit, venit sau tva.
banul timisoareanului care se face venit la bugetul local este acel ban platit de timisorean cu titlu de impozit sau taxa locala (impozit cladire, impozit auto etc).
Si pentru ca, desteptule???, Craiova, exemplificata in titlu articolului nu este finantata din bugetul de stat, ci din bugetul local al mun. Craiova, adica din impozitele si taxele locale pe care le plateste Craioneanu, ci nu Timisoareanu. Dar asta e nivelul tau si respectiv al redactorulu. adica o de educatie civica primara rudimentara care arata limitele acestei natii, din pacate.

 
@KOKS a spus: (septembrie 28th, 2015 at 12:06 )

nu cred ca mun. Craiova are 50 de milioane de € la dispoztie pentru a plati constructia unui stadion nou. dealtfel premierul Ponta a anuntat constructia noua a stadionului. de ce ar face asta daca guvernul nu finanteaza, chiar si partial constructia?
ar trebui sa iti dai osteneala de a scrie mai clar, esti greu de inteles.

 
bula prazilianul a spus: (septembrie 28th, 2015 at 14:15 )

bey kokocs esti psd-ist si vrei sa faci e desteptul,dar postezi numai porumbele,cum sa aiba Craiova atatia bani pt sport? iar echipa din ce bani e tinuta,pey nu tot de la buget?esti asa de prost ca faci intuneric pe sit,echipa de baschet din ce bani e tinuta la Craiova?dar celelalte echipe sportive?de te drek la craiova ca acolo poate vei fi filozof

 
KOKS a spus: (septembrie 28th, 2015 at 14:35 )

E simplu sa jignesti atunci cand nu cunosti anumite notiuni elementare de administratie financiara bugetara sau in lipsa altor argumente.
La fel de adevarat ca jignirile constituie o practica raspindita de politicienii nostri, indiferent de culoare politica, atunci cand nu detin argumente legale pt anumite fapte sau decizii ale lor tocmai pentru ca prinde la elcetorat compus, din pacate, in mare majoritate de indivizi precumBula prezilianul si alti asemenea lor.
Investitia Guvernului in constructia unui stadion la Craiova sau oriunde in tara evident ca se face din banii de la bugetul de stat unde contribuie si timisoreanu, la fel cum s-a intampla cu mare parte din lucrarile din timisoara pretinse a fi opera lui robu, unde daca te uiti pe acea placa informativa afisat la fiecare santier de constructii ai sa vezi ca exista o contributie si a Guvernului Romaniei, afara de fondurile europene si investitia din bugetul local.
Adica, mai pe scurt, in aproape toate lucrarile din timisoara sunt si banii Craioveanului, Moldoveanului Ardeleanului etc.
Subiectul articolului era finantarea SPORTULUI, care intra in atributiile Consiliului Local, ce poate angaja pentru sport, in conditiile LEGII, bugetul local, NU pe ala de stat.
Stiu, distinctia este dificila pt unul ca tine sau @KOKS, care probabil faceti parte din acea categorie de locuitori ai orasului ce da vina pe moldoveni, pe olteni, pe mitici pe unguri pe …. cimpanzeii din palmierii lui Robu pt toate probleme voastre citadine.
Astept reactia voastra de genul mitic, moldovean, ungur de nu stiu cum, intrucat cam asta ar fi limita voastra.

 
bula prazilianul a spus: (septembrie 29th, 2015 at 06:48 )

bey,kokos lasa vrajeala cu zonele etno-folclorico-mioritice si explica ne si noua la prostimea de banateni cum zici tu,intre care ai ales sa traiesti de unde ai venit,cand ai venit,un caz concret Chiajna are si echipa de fotbal si de baschet si infiinteaza de handbal,Voluntari la fel,ce legi sunt acolo?unde e Mioritza si unde nu e? multumim pt. luminare luminatia ta

 
KOKS a spus: (septembrie 29th, 2015 at 12:58 )

Stimate, bula prazilianu, am sa-ti dau satisfactie si iti ofer pe tava un exemplu ce poate fi consultat pe internet. Anume fostul club ASA TG Mures, situatie identica, unde primarul tg mures este cerecetat DNA pt finantarea ilegala din banii bugetului local. Retine, cazu TG Mures este anterior celui lui POLI TM varianat iancu sau ACS Poli Timisoara varrianta Robu.
Asadar, cazul Timisoara nue este o premiera si, prin urmare, frustrarile tale(poate justifuicate sau nu) sunt neaventie.
Referitor la alte municipalitati care au procedat similar, probabil ca va veni vremea cand vor raspunde persoanele vinovate de angajarea banului public in finantarea sportului profesionist.
Deci, inainte de a arunca cuvinte jignitoare mai documenteaza-te putin.
Lasand la o parte discutiile tehnico-juridice, imi permit cateva intrebare? de ce fotbalul sau baschetul si nu sahul, canotajul sau atletismul? de ce asemenea discriminari? de ce nu sune egale pt toate disciplinele sportive organizate sub orice forma?

 
bula prazilianul a spus: (septembrie 29th, 2015 at 13:08 )

esti bestial kokos, mi-ai dat UN EX. Tg.Mures si doua de Timisoara, dar UN MARE MUCLES despre Craiova,Chiajna,Voluntari care a sustinut si pe Urziceni, Ploiesti,Targoviste si altele, precis esti politician sub acoperire.caci prea le jonglezi ca la alba-neagra..

 
@KOKS a spus: (septembrie 29th, 2015 at 13:16 )

ti-ai dat putin osteneala, trebuie sa recunosc, dar nu-i destul.
mai clar, te rog.
dar se pare ca nu intelegi despre ce-i vorba.
articolul de mai sus critica faptul ca la Craiova se contruieste un stadion din banii guvernului cind e stiut ca Timisoara da mai multi bani decit primeste.
gasesc ca e corect si sint de aceesi parere.
in loc sa ziceti merci dati cu pitre.

 
de la un avocat a spus: (septembrie 29th, 2015 at 14:07 )

Legea e destul de clară în ceea ce priveşte modul în care se pot finanţa cluburile sportive de către Primărie sau alte instituţii. Trebuie făcută competiţie de prioiecte, cu şanse egale pentru toate echipele etc. şi pot finanţa legal şi fără probleme cluburi sportive. Robu sau nu înţelege asta sau nu vrea. Sunt o grămadă de oraşe care dau finanţări şi nimeni nu a avut nimic de obiectat cât timp s-au făcut legal. Acolo unde s-a făcut altfel (Ploieşti, Tg. Mureş, Timişoara) vor merge oameni la puşcărie.

Fac contracte legale (nu cotizații) în baza Legii 350/2005 privind finanțările nerambursabile

Conditii legale:

Atribuirea în baza unei selecții publice de proiecte, tratament egal si nediscriminatoriu. Publicarea procedurii de selecție
Asigurarea din partea beneficiarului a unei cofinanțări de minim 10%
Stabilirea unui program anual propriu, publicat in Monitorul Oficial, la maximum 30 de zile de la aprobarea bugetului

 
KOKS a spus: (septembrie 29th, 2015 at 14:52 )

Pt @Koks, cu tot respectul, dar tema articolului este finanatarea sportului, nu investitiile in baze materiale sportive, unde sunt de acord cu tine. E clar ca pe acest segment de investii care se realizeza din bugetul de stat, Timisoara este mai tot timpul uitata. Cel mai clar exemplu in acest sens nu este Craiova, ci Clujul, cu arena Municipala (daca nu ma insel), unde Guvernul a pompat banii sume importante din bugetul de stat. E drept ca la acel moment premier era BOC care venise in aceasta functie din ceea de primar de Cluj, insa…..
Deci, lucrurile sunt diferite. Tema articoului controlul Curtii de Conturi si constatarile acesteia nu numai in Timisoara ci si in alte localitati (se pare ca si la Iasi) anume nelegaliatatea FINANTARII din BUGETUL LOCAL a activitatii sportive profesioniste fotbalistice si numai, cu tot ce implica acest aspect(salarii, prime,cantonamente etc ).

 
carmen-vladucu a spus: (octombrie 3rd, 2015 at 13:12 )

INDUSTRIA GREA DIN ROMANIA
Rulmenți
Rulmenți Alexandria • Rulmenți Bârlad • Rulmenți Grei Ploiești • URB Rulmenți Suceava • Rulmentul Brașov • Schaeffler România
Industria feroviară
Astra Arad • Astra Călători Arad • Atelierele CFR Grivița • Meva Drobeta Turnu Severin • Reloc Craiova • Remar Pașcani • Remarul Cluj Napoca • Reva Simeria • Romvag Caracal • SIRV Brașov • SIRV Titu • SMR Balș • Softronic Craiova • Apcarom Buzău
Producători auto
Automobile Dacia • Automobile Craiova • Roman Brașov
Componente auto
Altur Slatina • Compa Sibiu • Componente Auto Topoloveni • Elba Timișoara • Mecanica Mârșa • Mefin Sinaia • UAMT Oradea
Avioane
Aerostar Bacău • Avioane Craiova • IAR Ghimbav • Romaero Băneasa
Armament
UA Moreni • UM Cugir • UM Drăgășani • Romarm • IOR București • Aeroteh

 
Alex a spus: (octombrie 3rd, 2015 at 15:40 )

Na ca ne-a spart asta cu industria grea a ei pe toti.:) Ce vrei tanti sa ne arati, intreprinderile socialiste de STAT de pe vremea lu nea nicu? Stim ce performante notabile au avut fiecare dintre ele si stim si unde au ajuns majoritatea din cauza acestor performante…la fier vechi. Da stiu, ne-au sabotat americanii, europenii, ca altfel am fi colonizat demult planeta marte noi Romanii.:)

 
Druckerul din Mehala a spus: (octombrie 3rd, 2015 at 17:48 )

Ce ii asa de greu de inteles…f,tui , Banatul ( ex ) da 100.000 de lei la bugetul romaniei , Oltenia da 40.000 ( ex ) de lei , Oltenia isi face stadion de la bugetul tarii , Banatul nu are dreptul …f,tui . Din ce bani isi fac oltenii stadion …nu si din banii banatenilor ?

 
* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole

Aeroportul International Timisoara - 700px

Administratie vezi arhiva Administratie

Gauss topografie timisoara

Politica vezi arhiva Politica

CCIAT

Sport vezi arhiva Sport

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Americanii de la Visteon proiectează viitorul instrumentelor de bord

Americanii de la Visteon proiectează viitorul instrumentelor de bord pentru domeniul auto la Timişoara / FOTO

Americanii de la Visteon au găsit la Timişoara terenul propice pentru dezvoltare. Au închiriat birouri în una dintre cele mai moderne clădiri office din oraş, au selectat echipa cu care să demareze procesul de cercetare şi dezvoltare, pentru ca în acest moment să fie în curs de dezvoltare a activităţii. Dacă veţi conduce un autoturism...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Americanii de la Visteon proiectează viitorul instrumentelor de bord pentru domeniul auto la Timişoara / FOTO

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Fostul prim-ministru tehnocrat, Dacian Cioloș, a fost numit președinte al noului grup liberal din Parlamentul European – Renew Europe. Aceasta reprezintă cea mai înaltă poziție ocupată în sistemul forului continental de către un român. Dacian Cioloș este primul est-european care conduce un grup politic în Parlamentul European și va fi liderul cel mai înalt plasat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dacian Cioloş este preşedintele noului grup liberal din Parlamentul European, Renew Europe
Veți putea fi la curent și mai rapid cu deciziile primăriilor din Timiș, prin intermediul unei aplicații pe mobil denumită „Banatul”. Asta dacă vor dori și aleșii voștri locali. Mai mult, veți putea chiar participa la decizii, prin exprimarea opiniei, prin intermediul aplicației. La Timișoara a fost lansată aplicație de mobil „Banatul”, destinată administrațiilor locale...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișenii pot afla mai rapid deciziile aleșilor, prin intermediul unei aplicații mobile
Drumul județean din Timiș care va face legătura cu viitorul centru de legume și fructe din Timiș, ce va prinde contur la Tomnatic, va fi modernizat cu ajutorul banilor de la Consiliul Județean Timiș. Este vorba de DJ 692B, care va permite accesul mult mai rapid către și dinspre DN6, pentru locuitorii din Tomnatic și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Drumul județean din Timiș care va face legătura cu viitorul centru de legume și fructe de la Tomnatic va fi modernizat
Deputatul PNL de Timiş Ben Oni Ardelean a intrat, miercuri, într-un conflict cu jurnaliştii acreditaţi la Camera Deputaţilor. El i-a acuzat pe ziariştii care doreau să participe la şedinţa comisiilor reunite de Politică Externă a celor două Camere ale Parlamentului de „tupeu şi nesimţire”, ameninţându-i ulterior chiar şi cu ridicarea acreditărilor. Ziariştii care au dorit...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deputatul PNL de Timiş Ben Oni Ardelean, implicat într-un scandal cu presa
Zeci de elevi ai Liceului Baptist Timişoara au venit în plenul Consiliului Local Timişoara din 29 mai, cerând reabilitarea bazei sportive distruse, aflată pe malul Begăi, vizavi de clădirea liceului, unde îşi desfăşurau orele de sport şi unde mai mulţi copii şi-au rupt chiar picioarele. Iată că dorinţa lor s-a îndeplinit şi municipalitatea a curăţat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Terenul de sport al Liceului Baptist Timişoara a fost reabilitat în timp record
Atacantul Denis Golda va îmbrăca din nou tricoul Ripensiei. Vârful de 21 de ani a mai jucat pentru formaţia bănăţeană în sezonul 2017-2018 al Ligii a II-a, atunci, însă, venind doar sub formă de împrumut de la concitadina ACS Poli. În vara anului trecut, el a revenit la clubul de care aparţinea. Iar în campionatul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primul transfer la Ripensia este o… revenire
Pregătiţi-vă problemele şi luaţi-l la întrebări pe primarul Nicolae Robu! El le oferă cetăţenilor posibilitatea să dialogheze pe teme administrative, apelând la propria sa viziune de administraţie participativă a cetăţenilor, desigur prin intermediul Facebook. Spuneţi-i primarului tot ce aveţi pe suflet din punct de vedere al conducerii oraşului Timişoara, transmiteţi problemele descoperite şi cereţi rezolvarea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primarul Nicolae Robu ascultă cetăţenii în cadrul unei audienţe… pe Facebook
Primarul Timişoarei se gândeşte tot mai mult la concetăţenii lui şi are în vedere extinderea spaţiilor verzi din oraş. Iar pentru aceasta vrea să ia terenuri private şi să le treacă în domeniul public de la privaţi, care ar urma să fie despăgubiţi în urma evaluărilor. Trebuie extinse spaţiile verzi din oraş, iar pentru aceasta...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Pregătiţi-vă de noi parcuri în Timişoara, realizate de primărie pe terenuri expropriate din zona privată
După luni bune de aşteptare, Universitatea Politehnica Timişoara a reuşit să facă public numele firmei care se va ocupa de renovarea faţadei clădirii Rectoratului, una dintre cele mai frumoase din Piaţa Victoriei. O firmă timişoreană va avea la dispoziţie aproape 4,5 milioane de lei pentru a oferi clădirii o faţă nouă. Palatul Lloyd se pregăteşte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O societate din Timişoara primeşte de la Universitatea Politehnica patru milioane şi jumătate de lei pentru renovarea Rectoratului
29 de ani de activitate împlinește Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT). Aniversarea va avea loc miercuri, 26 iunie, În Spatele Casei, o grădină de vară a tinerilor amenajată chiar de către aceștia, situate în cadrul Casei Tineretului (strada Arieș, numărul 19, Timișoara), locație care, de 29 de ani, reprezintă, cu adevărat, acasă pentru multe...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Fundația Județeană pentru Tineret Timiș face 29 de ani
Top
WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com