Kebab, pida, durum și ayran. Delicioase și sănătoase, numai bune de mâncat alături de prieteni sau de colegii de serviciu. Unde? În centrul Timișoarei, în noul restaurant Fresh Kebab, primitor, spațios și… foarte colorat.
De un an, timișorenii au descoperit Fresh Kebab, un concept nou în orașul de pe Bega. În micul restaurant din zona Pieței Victoriei, kebabul s-a făcut de la bun început la vedere, chiar sub ochii clientului, iar pida era scoasă mereu aburindă din cuptoare. Cu salată fragedă, roșii proaspete și un delicios dressing din iaurt, kebabul de pui, vițel sau curcan, simplu, cu brânză sau mozzarella, era frumos ambalat în cutie și livrat exact ca… un cadou. Simona și Marius Dumitrescu, creatorii acestui nou concept, le oferă, la jumătate de februarie, pofticioșilor din Timișoara un alt cadou: un restaurant nou-nouț, mai mare și la fel de central.
Noua casă Fresh Kebab se va deschide marți, 16 februarie, la ora 13, pe Bd. Revoluției 1989, nr. 7, lângă Bastion, exact peste drum de clădirea Facultății de Stomatologie. Restaurantul e spațios și foarte… fresh. Bucătăria e și mai la vedere, astfel că veți putea urmări atent cum vi se prepară comanda. Și nu e singura surpriză! Aici veți putea găsi, de exemplu, și deliciosul durum, pe lângă bine cunoscutele deja kebab și pida. Totul e preparat cu multă grijă, chiar în restaurant, iar ingredientele sunt aduse din Turcia, de la furnizori certificați. Dacă veniți la marea deschidere veți putea beneficia de carduri VIP de bun venit, dar și de alte noutăți Fresh. Sunteți așteptați, așadar, cu multă poftă de viață, marți, 16 februarie, de la ora 13, în noua casă Fresh Kebab. Va deveni, de la prima vizită, unul dintre locurile voastre preferate.
Invalid Displayed Gallery
Comentarii prin facebook