Mentalitate de echipa mica si neplatita: Poli a refuzat trei puncte la Iasi

Poli a terminat la egalitate, 1-1, cu ACS CSMS Iași, refuzând o pâine bună de mâncat pe terenul Municipal din capitala Moldovei. Alb-violeții au început meciul în propria jumătate de teren, ieșind să caute primele ocazii de gol de abia în minutele 37, 38 și 40, prin Llorente și Bărbuț în două rânduri.

csms poli - poli

Gazdele au pus presiune pe poarta lui Ram Strauss, fără să reușească însă prea multe șuturi pe spațiul porții. În fața unei echipe modeste, dar bine disciplinate de antrenorul Nicolo Napoli, cei de la Poli au arătat încă o dată o față de echipă mică, ba chiar și neplătită ca urmare a blocării de la Curtea de Conturi a finanțării municipale și județene la clubul timișorean. Fără să fi învățat din mai toate deplasările din această ediție de campionat, antrenorul Florin Marin a ținut echipa la cutie până ce inevitabilul s-a produs: golul lui Andrei Cristea (min. 75), din 7 metri, între cei doi naivi fundași centrali poliști, Scutaru și Torres.

Seara a fost salvată un minut mai târziu de Ovidiu Popescu, după o incursiune pe stânga, un dribling spre interior și un șut plasat în vinclu. 1-1 și Poli a revenit la tactica păguboasă a egalului „ciupit” în deplasare. Cu o singură excepție, minutul 85, când Bărbuț și Hernandez au plasat în două rânuri mingea cu capul din 5 metri, insuficient de puternic pentru a-l învinge pe Grahovac. Poli revine la Timișoara cu un punct care nu o ajută prea mult în perspectiva campionatului play-out, dar cu o certitudine din grupul jucătorilor transferați în această iarnă: portarul israelian Ram Strauss.

Merită spus că sâmbătă, pe stadionul ieșean, s-au întâlnit ACS CSMS Iași și ACS Poli Timișoara, două echipe finanțate de administrația locală a celor două orașe. Din păcate, statul român și federația de fotbal nu pot asigura o competiție egal. O echipă, cea din Iași, este lăsată de Curtea de Conturi să finanțeze activitatea sportivă a ACS din localitate, cealaltă, cea din Timișoara, fiind blocată printr-o decizie națională a Curții. (sursa foto: www.bzi.ro)

Poli: Strauss – Belu, Scutaru, Torres, D. Popescu – Hernandez (Bocșan, 91), Melinte, Llorente, O. Popescu – Bărbuț (Doman, 93), Zicu (Pissas, 69).

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

17 comentarii pentru acest articol

ary a spus: (februarie 20th, 2016 at 20:33 )

Stam cu fundul in poarta.Cum iesim la joc:ocazii,bara,gol.

anteconbega a spus: (februarie 20th, 2016 at 20:46 )

AC RECAS, totuşi, NU E POLI! Iertaţi-i, că nici Florin Marin nu e Ion Ionescu şi nici Robu nu-i Telescu.

soryn a spus: (februarie 20th, 2016 at 21:20 )

as vrea si eu sa mai vad echipa asta a timisoarei ca face un meci in care ataca … si ataca si nu se apara …
Imi aduc aminte de un meci poli timisoara – poli iasi 9-1 … ce vremuri …

PS: mi-a placut portarul si fundasul manu torres, sper sa nu il mai vad niciodata fundas pe canu

poli21 a spus: (februarie 20th, 2016 at 21:42 )

Dar nici anteconbega nu e om normal, probabil o vinitura propasita in Timisoara, caruia ii „pute” tot ce nu are tenta miticista.

Mm a spus: (februarie 20th, 2016 at 22:54 )

Vreau sa- l remarc pe Hernandez ,unul dintre cei mai eleganti jucatori care au jucat la Poli.Este o placere sa-l vezi jucand.
Nu cred ca Poli va retrograda.

INO a spus: (februarie 20th, 2016 at 23:58 )

NOW!INTERESANT CĂCI SA PUTUT DAR NU S-A VRUT!ANTRENORUL TREBUIE SCHIMBAT!PENTRU A ADUCE LA ECHIPA ASTA UN ALFEL DE JOC!PORTARUL O SURPRIZÂ BUNĂ!MAI ERA ȘI OLANDEZUL CELĂLALT!!??VICTORIE CU PETROLUL!! HAIDE POLITIMIȘOARA!!YESSSSSSSS!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

pif a spus: (februarie 21st, 2016 at 00:00 )

cred ca am gasit portar in sfirsit. un egal meritat si aparat in final cu dintii. nici Pissas nu s-a miscat rau, incepe sa arate a echipa. deocamdata banii lipsesc, aici Primarul Robu trebuie sa organizeze ceva.

anteconbega a spus: (februarie 21st, 2016 at 08:18 )

Hai sa iti facem pe plac, nene poli21: AC RECAS ESTE POLI, Florin Marin e ca Ion Ionescu, iar Robu ca Telescu! Pentru linistirea rasei superioare, care e bănăţeanu-ntre români poli21 (pseudonimul asta pare a fi a fi uzurpare de prostie), voi aţi zice, neicuşorule, că străbunii mei sunt toţi din Banatul de pustă, numai că ăi mai vechi îs veniti imediat după 1784, după răscoala lui Horea, zburătăciţi de prigoana dusă de împăratul-„luminatu’ Iosif al II-lea”, cel care ordonase ca românii ardeleni care au acţionat cu tărie împoriva honvezilor unguri (la Curechiu, de exemplu), „să fie mutați cu vitele și ustensilele lor” şi, ca urmare, o mulţime de români a fost strămutată în Banatul istoric (îi găseşti şi azi pe urmaşi până şi în satele din Banatul sârbesc) și Bucovina. Cât despre „miticii” de la Bucureşti, au şi ei o scuză: acolo s-au lăbărţat atâta vreme fanarioţii, acolo exista o mare comunitate ungurească, formată mai ales în anii comunismului dejist şi ceauşist, de acolo au condus ţara Hannah Rabinsohn, Burah Tescovich, Lev Moiseevici Tismeneţki, apoi generalii români neaoşi, dar KGB-işti, dar mai ales urmaşii celor pomeniţi mai sus, cu Ion Iliescu în frunte. Totuşi, fără „miticii” din 1919, Banatul ar fi rămas şi azi împărţit între Ungaria şi Serbia, iar românii „stabilizaţi” în popor de mâna a doua, aşa cum au fost 200 de ani sub habsburgi ori austro-ungari. E o situaţie ceva mai complicată cu”miticismul” acesta, câtă vreme neaoşii timişoreni sunt azi în jur de 10 la sută din populaţia Oraşului…

sam a spus: (februarie 21st, 2016 at 10:48 )

situatia in care a ajuns poli se datoreaza in primul rand prestatorilor de servicii si lichelelor politice,in loc sa ne batem pt performanta ,luptam pt identitate ….performanta inseamna bani si cand e vorba de bani timisoara trebuie sa doneze…..dobitocii puternici ai romaniei ar trebui sa inteleaga ca timisoara nu poate fii cucerita facandu-i rau……

soryn a spus: (februarie 21st, 2016 at 10:59 )

draga anteconbega, eu ma simt si acuma in romania, ca timisorean, de mina a doua, in comparatie cu unul din alexandria, voluntari, chiajna, dorohoi sau tg jiu, de ce? pai, pentru aceste orase??? sau gasit bani pentru centura, pentru sali de sport, stadioane, spitale, samd, pe cind pentru timisoara nu sint fonduri, nu ajunge bugetul sau mai nou, timisoara a ajuns singurul oras care nu a avut voie sa dea bani pentru capitala europeana sau sa dea bani pentru sport, nu fotbal, sport… asa ca da ma simt in propria tara cetatean de mina a doua … si nu sint un banatean neaos ci sint doar un timisorean …
PS: apropo sa nu mai spun de ultima declaratie a lui Nea Puiu (antrenor nu steaua sau fcsb ci la NATIONALA ROMANIEI): „ce vreti sa jucam cu nationala la Timisoara sau mai stiu eu pe unde” …

yxsman a spus: (februarie 21st, 2016 at 11:51 )

Ia sa vedem ce zice un timisorean din Piata Lahovary (ministru si general mitic): „Bucuresti e ca New York pe langa imisoara, iar lujul are 120 de ani inaiatea noastra. Mandria pe care o aveam acum cativa ani casunt timisorean s-a estompat. Eu am prieteni olteni, moldoveni, bucure;teni.. imisoara e n oras ponosit si trist…” (Dan Negru). Sa ne traiesti, nea Robule…

frișcă a spus: (februarie 21st, 2016 at 14:54 )

Trebuie felicitat Zicu pentru efortul depus în jocul cu Iașiul și Voluntari, efort care merită cei 7000-8000 de Euro / lună! …..În locul lui Lae Robu,i-as mai fi pus vreo 2000 la contract pentru golul marcat cu Voluntari,fiindcă totuși a dat gol,restul nu mai contează,da-l naiba de efort,pentru ce să alerge!

anteconbega a spus: (februarie 21st, 2016 at 15:36 )

Onorabile Soryn, cu mulţumire! Crezi însă că cei din Alexandria, din Voluntarii lui Pandele, soţul Firei, cei din Chiajna, Dorohoi sau Târgu Jiu se simt în România lui Ponta, Crin Antonescu, Dan Mihalache, L. Dragnea, şi atâţia alti troglodiţi politici, cetăţeni de mâna întâi? Timişorenii se simt ei cetăţeni erste klasse doar pentru că altădată funcţionărimea austro-ungură locală, vorbitoare de germană şi maghiară, negustorimea şi industriaşii orientali, îşi trimiteau odraslele cu eizenbanul sau caleaşca la Viena şi Praga, precum ciocoimea munteană şi moldavă la Paris, ca să se emancipeze în folosul pârliţilor de români ? O fi şi aşa, dar nu cred… Iar bănăţenii, mai ştii, nostalgici, se simt fruncea doar pentru că există vorba „Tăt Bănatu-i fruncea!”, uitând ce zicea ardeleanul, ăl mai vitregit român din evul mediu şi până-n 1918: „O fi Banatu fruncea, da’ Ardealu-i mintea!” Iaca, vorbe şi atâta doar…
De ce anume trebuie să lăsăm din venitul celor mai făloşi economic unor judeţe mai necăjite, cum ar fi Vasluiul, de pildă, ori altul din nordul transilvan? Asta, poate, şi pentru faptul că în ţară au venit, vin şi vor mai veni miliarde de euro de la cei plecaţi din judeţele sărace, flăcăi şi fete exilate la muncă în Spania, Italia, Irlanda ori Anglia, căpşunari, zidari, ştergătoare de funduri delicate de frau, spălătoare de veceuri şi toalete, mulţi, sute de mii, milioane. Şi mai trebuie să o facem măcar să nu mai vedem imagini aşa cum au dat cei de la Realitatea TV, parcă, ieri: înmormântarea unei bătrâne dintr-un sat jalnic din Vaslui, dusă cu cocia la cimitir pe un drumeag cu imala până la genunchiul calului, cu un preot încălţat cu cizme înalte, să nu intre noroiul, şi cu groparii care ţineau cu tărie de sicriu ca să nu cadă moarta în noroiul naţional. Cât despre „Nea Puiu Iordănescu”, cel cu crampoane de general pe epoleţi, ce să zic: mare fotbalist, mic antrenor. Îşi merită naţionala. Poate vine antrenor la Poli Temesvar, că după un antrenor de la Securitate, de ce să nu avem şi un general de la fosta Armie Română culegătoare de cucuruz şi sfelcă de ţucăr.

poli21 a spus: (februarie 21st, 2016 at 16:33 )

Anteconbega ramine in continuareun gica contra , dar poate fi iertat. Probabil din cauza unei copilarii necajite nu a apucat sa invete prea multa carte, cit despre bunacuvinta , nu a auzit de asa ceva. Toata polologhia insirata ddovedeste o incoerenta de ris daca nu ar fi de plins. Singura lui scuza este ca ..exista.

stoian a spus: (februarie 21st, 2016 at 16:34 )

Inainte sau dupa conbega ramane un paraias poluant.Comentarii la adresa banatenilor sa nu mai faci pentru ca esti o vinitura ce nu are minimul bun simt de a respecta locul in care mananci o paine.De poli comentariile tale sunt de prost gust si tendentioase.

sam a spus: (februarie 21st, 2016 at 17:06 )

sunt impacat ca am aflat unde au cheltuit politicieni banii banatenilor….bine ca nu s-au furat

soryn a spus: (februarie 21st, 2016 at 20:27 )

practic nu stiu ce te supara inegalitatea, conditia umana sau poate doar faptul ca traiesti in Timisoara? incerci sa aduci argumente pro egalitate sau faci o introspectie a paturilor favorizate si a cellor defavorizate, nu inteleg care este problema ca unii isi trimiteau copii la studii in vest, o practica intilnita si in ziua de azi si nu iti fa probleme ca si din micul paris sau bahlui sint si acum multi oameni „de inalta clasa” care isi trimit copii chiar peste mari la studii.
saraci sint peste tot si la vaslui si la cebza, poate te supara ca unii banateni se cred fruncea, dar nu iti fa iluzii ca un oltean sau bucurestean sau un secui se simte inferior unui banatean, mergi prin tara si vezi cum se comporta fiecare din cei enumerati pe propriu teren cu tine ca timisorean care esti doar prin trecere …
acuma eu trebuie sa ma simt inferior unui ardelean, de exemplu, dupa cum spui tu, ca Ardealu-i mintea, nu simt asta. asa si tu trebuie sa treci peste chestia cu banatenii … asa la fiecare exemplu al tau si eu pot sa iti dau contraexemplu, chiar la ideea cu ardeleanul oropsit, sa stii ca si acolo au fost romani instariti, chiar Avram Iancu a fost avocat, iar bunicul sau a fost preot… cit despre banateni sa stii ca daca tot veni vorba de oropsire si Banatul a fost sub ocupatie otomana si chiar anul asta se fac 200 de ani de la eliberare …
Pina la urma care este diferenta intre clujeni si timisoreni, romanii tot sub aceiasi ocupatie erau, nu inteleg? sau vrei sa spui ca banateni romani erau preferatii austroungarilor iar ardelenii erau vazuti cu alti ochi? nu erau vazuti toti ca romani?
Ai scris mult dar … argumentele tale cu ardelenii, batrina din vaslui sau studiile in strainatate … nu cred ca sint obiective si cred ca ti-am raspuns cam la toate „problemele” pe care le-ai afisat… in rest sa auzim numai de bine …

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho timisoara

Cele mai citite articole


Aconnect - Digitalizam Romania

Administratie vezi arhiva Administratie

stadion Lego

Stadionul LEGO reapare în planurile pentru bugetul Timișoarei. Se pregătește și un stadion mic, în zona Mircea cel Bătrân

Timișoara ar putea avea un al doilea stadion ”de jucărie”, asemănător celui care va fi ridicat de Compania Națională de Investiții în spatele bazei ”Dan Păltinișanu”. Acesta ar urma să fie ridicat pe un fost teren de fotbal din zona Mircea cel Bătrân, unde există deja un studiu de fezabilitate. Una dintre marile ”cuceriri” ale...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Stadionul LEGO reapare în planurile pentru bugetul Timișoarei. Se pregătește și un stadion mic, în zona Mircea cel Bătrân
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Politica vezi arhiva Politica

Ben Oni Ardelean

Ben-Oni Ardelean anunţă că va cere oficial demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii

Deputatul PNL de Timiş Ben-Oni Ardelean afirmă că, în calitate de vicepreşedinte al partidului, îi va cere premierului Florin Cîţu să-l demită pe Vlad Voiculesu din funcţia de ministru al Sănătăţii. El afirmă că va face acest demrs într-un cadru ofiacil, respective Biroul Politic Național al partidului.  Ultimul scandal legat de Ministerul Sănătăţii, respectiv mutarea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ben-Oni Ardelean anunţă că va cere oficial demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii
Iulius Mall
Iulius Mall

Sport vezi arhiva Sport

Rezultate slăbuţe pentru echipele din Timiş în Liga 3

Etapa a 15-a din eşalonul terţ nu a fost tocmai bună pentru cele cinci echipe din Timiş care evoluează aici. Doar Dumbrăviţa a reuşit o victorie, iar ACS Poli un egal, celelalte echipe pierzând la mare luptă. Echipa de la Pădurea Verde a renăscut după… pauza partidei cu Progresul Pecica. După primele 45 de minute,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Rezultate slăbuţe pentru echipele din Timiş în Liga 3
dermaskin-orizontal

Social vezi arhiva Social

Universitatea de Vest

Universitatea de Vest bifează un nou clasament universitar, de această dată în domeniul programelor de masterat

Trei proiecte de masterat ale Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității de Vest Timișoara au ajutat instituția bănățeană de învățământ superior să bifeze un nou clasament universitar. De această dată e vorba despre Eduniversal „Best Masters”, Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) anunță clasarea performantă a programelor sale de studii de masterat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vest bifează un nou clasament universitar, de această dată în domeniul programelor de masterat
Muzeul National al Banatului

Economic vezi arhiva Economic

Numărul punctelor de alimentare a automobilelor electrice din Timișoara va crește în perioada următoare

Timișoara va beneficia de un nou punct de încărcare a automobilelor electrice. Stația de încărcare va fi amplasată în parcarea unui important centru comercial, urmând să fie de mare putere și să permită încărcarea celei mai mari părți a bateriei în câteva zeci de minute. Tot mai multe stații de încărcare a autovehiculelor electrice sunt...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Numărul punctelor de alimentare a automobilelor electrice din Timișoara va crește în perioada următoare

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

De la ultima raportare, la nivel naţional au fost infectate cu Sars-Cov-2 alte 3.302 persoane, fiind efectuate doar 14.964 de teste RT-PCR şi 5.743 de teste rapide. În secţiile de Terapie Intensivă sunt internaţi 1.531 de pacienţi, cu 39 mai mulţi decât în ziua precdentă. Până astăzi, 11 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.006.167 de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bilanţ alarmant: 1.531 de pacienţi în secţiile ATI. 3.302 persoane confirmate cu Sars-Cov-2, în ultimele 24 de ore
Rata de infectare în Timişoara este azi 5,18 în scădere faţă de ziua precedentă, când era 5,42. La nivelul judeţului, rata este azi 4,39, tot în scădere față de ieri, când era 4,53. Cel mai mare coeficient de infectare din Timiș se înregistrează azi la Peciu Nou: 15,05. Astăzi, conform datelor furnizate de Direcția de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tot în scădere, rata de infectare în Timişoara se apropie de 5. La nivelul judeţului a scăzut la 4,39
Timișoara ar putea avea un al doilea stadion ”de jucărie”, asemănător celui care va fi ridicat de Compania Națională de Investiții în spatele bazei ”Dan Păltinișanu”. Acesta ar urma să fie ridicat pe un fost teren de fotbal din zona Mircea cel Bătrân, unde există deja un studiu de fezabilitate. Una dintre marile ”cuceriri” ale...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Stadionul LEGO reapare în planurile pentru bugetul Timișoarei. Se pregătește și un stadion mic, în zona Mircea cel Bătrân
Trei proiecte de masterat ale Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității de Vest Timișoara au ajutat instituția bănățeană de învățământ superior să bifeze un nou clasament universitar. De această dată e vorba despre Eduniversal „Best Masters”, Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) anunță clasarea performantă a programelor sale de studii de masterat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vest bifează un nou clasament universitar, de această dată în domeniul programelor de masterat
Două instituții recunoscute pentru inițiativele de cercetare și inovare, Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării și Universitatea Politehnica Timișoara, răspunzând priorității strategice pe care tehnologia Blockchain o are în Uniunea Europeană, anunță lansarea proiectul „EBSI4RO: Connecting Romania through Blockchain” (Conectarea României prin Blockchain). Proiectul este cofinanțat de Comisia Europeană, prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea Politehnica Timișoara promovează tehnologia Blockchain
Reprezentanții PNL și cei ai USR PLUS nu se ceartă pe tema bugetului Timișoarei, ci…discută constructiv, ne spune viceprimarul liberal Cosmin Tabără. După ce mai mulți consilieri liberali s-au arătat total nemulțumiți de lipsa unui dialog cu conducerea primăriei pe tema bugeului, acum Tabără afirmă că mai multe proiecte ale fostei administrații liberale au fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bugetul Timişoarei, în sfârșit discutat de primar și cu liberalii. Viceprimarul Tabără vede armonie în dezbaterea pe această temă
Dumincă, la Spitalul Județean Timișoara a încetat din viață Carmen Rusmir. Om de afaceri, ea a fost implicată și în numeroase acțiuni caritabile. Fost director al societății Zoppas din Sânnicolau Mare, Carmen Ruşmir era extrem de activă în domeniul social, prin donații și implicarea în diferite acțiuni sociale. În ultima perioadă a ocupat și locul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Carmen Rusmir a pierdut lupta cu o grea boală
Campania „Tu poți renunța?” continuă cu ajutorul și sprijinul timișorenilor cu suflet mare. Familii nevoiașe din Timișoara au primit, zilele trecute, fructe, alimente, scutece, lapte praf, jucării, haine, pantofi și produse de igienă, care au adus un strop de zâmbet în viața unor oameni pentru care soarta nu a fost darnică. Direcția de Asistență Socială...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ai lucruri care stau degeaba în dulap? Donează-le pentru săracii și migranții din Timișoara/FOTO
Top