Stirile din ziua: 19 martie 2016

Ora Pamantului, sarbatorita la Timisoara cu foc si… lumini aprinse!

Piața Libertății s-a umplut, sâmbătă seară, de oameni care au vrut să vadă spectacolul… înflăcărat organizat și în acest an de „Ora Pământului”. Au fost câteva sute de spectatori care au aplaudat artiștii. De această dată însă, iluminatul stradal nu a mai fost oprit și nici cel artistic nu a luat o pauză timp de 60 de minute.

Romania are nevoie de o lege mai clara pentru prevenirea situatiilor de urgenta

Timișoara a găzduit, sâmbătă, prima conferință națională pentru securitate și sănătate. REHESACO a reunit experți în domeniul siguranței în timpul evenimentelor de proporții, care au discutat despre modul în care pot fi evitate tragedii precum cea din Colectiv. La eveniment a participat și secretarul de stat Raed Arafat, care a adus în discuție necesitatea unei legi mai clare în ceea ce privește siguranța și prevenirea situațiilor de urgență.

Sala Polivalenta ar putea fi gata la… toamna! Se asteapta expertiza pentru videobox si consolidare

Cu aproape 1,5 milioane de euro prevăzuți în bugetul local pe acest an, șantierul de la Sala Polivalentă avansează foarte încet. Practic, nu mai există termen de finalizare, iar acum se așteaptă finalizarea unei expertize care să spună, printre altele, dacă poate fi montat un videobox. Primarul Nicolae Robu nu mai vrea să avanseze o dată limită.

Science-fiction: Nicolae Robu si „baile de multime”

Bănuiesc că primarul Nicolae Robu ar putea fi acuzat de orice, că jignește alegătorii, că-și vopsește părul, că ipocrizia îi joacă feste atunci când „reevaluează” tot felul de politicieni de care are nevoie, că e grandoman, că nu e bun șef de filială, că uneori e cu capul în nori.

Se cauta… florari! Incep inscrierile la ediția a doua a Timfloralis

A doua ediție a Festivalului Florilor – Timfloralis este programată în cea de-a doua jumătate a lunii aprilie. De luni, 21 martie, toți cei interesați să participe la acest eveniment sunt așteptați să-și depună dosarele de înscriere. Ei trebuie să respecte un regulament și să îndeplinească anumite condiții.

Scandalul din PNL Timis ii incaiera pe Blaga si Gorghiu

Liberalii din Timiș au aruncat bolovanul în baltă și acum așteaptă ca liderii de la centru să-l scoată. Așa cum se știe, maimuțărind democrația și frizând ridicolul în aplicarea meritocrației, PNL Timiș a reușit incredibila „performanță” de-a pune un penal în fruntea listei pentru Consiliul Județean Timiș.

Top