Stirile din ziua: 15 martie 2016

Autentic: Astra Vagoane isi testeaza noul tramvai la Timisoara! / FOTO

Autentic: Astra Vagoane isi testeaza noul tramvai la Timisoara! / FOTO

Avem Armonii recondiționate, dar în depoul RATT a ajuns și un tramvai nou-nouț, denumit… „Autentic”. Primele imagini au apărut pe forumul RATT și au dat naștere unor discuții aprinse. Garnitura, și ea mov, va fi doar testată la Timișoara!

Politistul Marian Godina isi lanseaza flash-urile din sens opus la Timisoara

O țară întreagă a făcut cunoștință cu Marian Godină de pe Facebook. Plin de umor, polițistul povestește, într-un stil aparte, întâmplări din trafic și nu numai. Acum, timișorenii vor avea ocazia să-l cunoască pe Godină din postura de scriitor. El se va afla în orașul de pe Bega pentru a-și promova primul volum „Flash-uri din sens opus”.

PSD, despre sarbatorile de… campanie: Robu e disperat si recurge la metode marsave

Nicolae Robu a anunțat, marți, că Primăria Timișoara va organiza trei zile tematice în următoarea perioadă. Toate bune și frumoase, însă unele dintre ele vor avea loc chiar în timpul campaniei electorale! Gestul edilului a fost taxat imediat de reprezentanții PSD, care consideră că Robu se „înfruptă fără rușine” din bugetul Timișoarei.

Ca-n… campanie! Trei noi zile tematice organizate de Primaria Timisoara

Ziua Pensionarilor, Ziua Tinerilor și Ziua Majoratului. Trei evenimente care vor fi organizate, din acest an, de primărie pentru cetățenii orașului. Culmea, primele ediții, apărute la inițiativa primarului Nicolae Robu, vor avea loc… în timpul campaniei electorale!

Angajatori de TOP se apropie de debut! Ce spun cei care deja si-au gasit un loc de munca prin acest targ?

Timișorenii aflați în căutarea unui loc de muncă se vor putea bucura de o ofertă de mii de joburi! Este vorba despre o nouă ediție a târgului Angajatori de TOP, la care vor participa zeci de companii naționale și de talie mondială. La edițiile trecute, mulți dintre vizitatori au reușit să obțină joburile mult visate.

Ce arunca PSD e bun la PMP! De exemplu, primarita din Secas

Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, anunța, săptămâna trecută, că toți primarii partidului, cu o singură excepție, vor mai fi candidați pentru un nou mandat. Excepția se numește Simona Magdin, primarul din Secaș, condamnată la un an de închisoare pentru abuz în serviciu. Ea a fost luată de bună de MP și va candida în altă comună!

Executori speciali pentru dosarele celebre! Sunt de recuperat aproape 147 de milioane de euro

Direcția Regională a Finanțelor Publice Timișoara are un nou sistem pentru a recupera pierderile din cazurile în care există hotărâri judecătorești definitive. Este vorba despre un serviciu de executări silite, angajații acestuia fiind cu ochii și pe cazurile celebre care au lăsat „găuri” de zeci de milioane de euro.

Mari probleme la noul corp al spitalului de copii: constructor in insolventa, proiect plin de greseli / FOTO

Noul corp de clădire al Spitalului „Louis Țurcanu” nu va fi gata în luna mai, așa cum era prevăzut inițial. Imobilul de șase etaje este ridicat și mai sunt de făcut amenajările interioare și finisajele, plus dotarea cu aparatură și mobilier. Pe șantier nu se lucrează de câteva luni și sunt șanse reduse ca muncitorii de la Prompt, firmă intrată în insolvență, să revină pe schele. În această săptămână ar trebui luată o decizie.

Lupta robotilor incepe la Timisoara! Concurs international pentru studenti

Inteligență și pasiune în domeniul roboticii! Acestea sunt principalele elemente de care au nevoie cei care vor să participe la concursul RoboTEC. Este vorba despre o competiție internațională de robotică care se adresează studenților din țară, dar și de peste hotare. Înscrierile sunt pe ultima sută de metri.

aquatim

Fara apa rece la Cadar, Sipet si Tormac

Aquatim anunță că lucrările de întreținere a sistemelor de alimentare cu apă, respectiv spălarea și dezinfecția rezervoarelor de înmagazinare a apei, necesită întreruperi în furnizarea apei potabile. Astfel, în următoarele zile sunt planificate întreruperi după cum urmează: Cadar, 15 martie, orele 8-16; Șipet, 17 martie, orele 8-16; Tormac, 18 martie, orele 8-16. „La reluarea alimentării

Fara caldura in zona UMT

Colterm anunță că, în vederea punerii în funcțiune a rețelei termice secundare noi și pentru efectuarea unor lucrări, va întrerupe marți, 15 martie, între orele 8 și 18, furnizarea încălzirii la CT IMT. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: A. Imbroane, Babadag, Dobrogea și Măcin.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Albinelor (p), Olanda, Dr. Koch, C. Davilla, I. Roată, Divizia 9 Cavalerie, Pomiculturii (p), I. Velceanu, Molidului, N. Grivu, orele 9 – 17; Giarmata – str. Morii, Pobeda, Giroc – str. Carpați, Muncitorilor, Semenic, Bencecul de Sus – grădinița+farmacia, Ghilad (p), orele 9

Top